Smart box k telke 60-100€
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Smart box k telke 60-100€
Poradte plz nejaky box k telke, podmienka je ETHERNET PORT. Uz mam dost tych boxov, co si zakaznici kupuju a pripajaju to cez wifi a potom im to kurvi celu bezdrotovu siet a ja mam potom problem im vobec vysvetlit, preco im seka online sledovanie a vypadava net na telefonoch.
Sluzit to ma primarne na HBO Max, Disney+, SkyShowtime a Netflix(ten nieje taky dolezity, kedze toto je jedina fungujuca platforma na Samsung telkach 6r+).
Bolo by fajn, ak by to zvladalo 4k rozlisenie, podmienkou to vsak nieje. Hlavne, aby to v rozumnom case nacitavalo filmy.
Cena cim menej, tym lepsie, strop vsak 100€, to su este niektori ludia ochotni akceptovat. Hladam to pre kamarata, ak to bude dobre, tak aj pre mna a hlavne aj pre zakaznikov, ktorym to mozem odporucit namiesto tych chujovin, co si uz nakupili a reklamuju ich u poskytovatela internetu...
Sluzit to ma primarne na HBO Max, Disney+, SkyShowtime a Netflix(ten nieje taky dolezity, kedze toto je jedina fungujuca platforma na Samsung telkach 6r+).
Bolo by fajn, ak by to zvladalo 4k rozlisenie, podmienkou to vsak nieje. Hlavne, aby to v rozumnom case nacitavalo filmy.
Cena cim menej, tym lepsie, strop vsak 100€, to su este niektori ludia ochotni akceptovat. Hladam to pre kamarata, ak to bude dobre, tak aj pre mna a hlavne aj pre zakaznikov, ktorym to mozem odporucit namiesto tych chujovin, co si uz nakupili a reklamuju ich u poskytovatela internetu...
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
Re: Smart box k telke 60-100€
tieto používa O2, v porovnaní s xiaomi tv stick alebo H96 z aliexpresu je to iný level, beží to krásne plynule.
https://multimedialne-centra.heureka.sk ... /#prehlad/
https://multimedialne-centra.heureka.sk ... /#prehlad/
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
A co Google Chromecast, ale nie tie povodne, co sa ovladaju v podstate len cez mobil, ale ten novy Chromecast with Google TV (kde mas aj dialkac) a k nemu este navyse adapter na ethernet. Uznavam, ze je to take krkolomnejsie riesenie, ale urcite radsej verim priamo Googlu co do buducich aktualizacii takej krabicky a hlavne mas Google TV. A dalsia vec, co sa mi paci na Chromecastoch je, ze je to skryte za telkou. Ziadna dalsia krabicka niekde pod a okolo TV.
Google TV robi overlay nad celym Androidom, kde si uz neprepinas jednotlive streamovacie aplikacie, ale v Google TV jednoducho listujes vsetkymi tebe dostupnymi filmami. A ked na zaklade pozretych filmov Google vycaruje nejake odporucanie, tak tiez z tebe dostupnych streamovacich sluzieb. Nie ze "pozriem co na Netflixe, teraz na HBO Max, teraz Disney+", ale mas jeden velky zoznam filmov a serialov a hotovo. Taky krok vpred z Android TV.
4K EU verzia stoji nieco cez 60,-€. Ethernet adapter predava rovno aj Google (20,-€), ale vies kupit funkcne 3rd party alternativy (tiez okolo 20,-€). Ale uznavam, ze kupit hotovu krabicku, ktora sa cela reklamuje, je mozno lepsie pre zakaznikov, nez skladat dokopy Chromecast, USB-C-to-ethernet adaptery a tak. Ale Google TV, no...
Google TV robi overlay nad celym Androidom, kde si uz neprepinas jednotlive streamovacie aplikacie, ale v Google TV jednoducho listujes vsetkymi tebe dostupnymi filmami. A ked na zaklade pozretych filmov Google vycaruje nejake odporucanie, tak tiez z tebe dostupnych streamovacich sluzieb. Nie ze "pozriem co na Netflixe, teraz na HBO Max, teraz Disney+", ale mas jeden velky zoznam filmov a serialov a hotovo. Taky krok vpred z Android TV.
4K EU verzia stoji nieco cez 60,-€. Ethernet adapter predava rovno aj Google (20,-€), ale vies kupit funkcne 3rd party alternativy (tiez okolo 20,-€). Ale uznavam, ze kupit hotovu krabicku, ktora sa cela reklamuje, je mozno lepsie pre zakaznikov, nez skladat dokopy Chromecast, USB-C-to-ethernet adaptery a tak. Ale Google TV, no...
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
v podstate na vyber mas shield tv alebo ten vyssie spominany chromecast. obidva su to techologicky dost stare zariadenia uz (aj ten chromecast ma 4 rocne cipset), podporu by som nazval porovnatelnou (nvidia este stale vydava obcasne updaty, a google ten chromecast tiez nejako nesupportuje intenzivne). shield ma zhruba dvojnasobny vykon, je all-in-one co sa tyka ethernetu, ale stoji 3x tolko.
Spoiler: ukázať
Chce to urcite nieco s Android TV(resp. Google TV) a certifikaciou na Netflix, HBO a pod. Je to uplne ina liga ako tie cinske noname boxy s Androidom z telefonu.
Osobne pouzivam Mecool KM2, existuje aj novsia verzia KM2 plus. Pripadne hore spomenuta Nokia Streaming box 8000 (zda sa mi, ze existuje uz aj novsia verzia tohto boxu).
Osobne pouzivam Mecool KM2, existuje aj novsia verzia KM2 plus. Pripadne hore spomenuta Nokia Streaming box 8000 (zda sa mi, ze existuje uz aj novsia verzia tohto boxu).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
uz sa mi stalo, ze aj certifikacia Netflixu atd bola falosna. Proste číňan nacapil nalepku na box a nesral sa s tym ani trosku.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
netflix je posledne, co ma trapi, kedze to je jedina platforma, ktoru ja, ani znamy nepozerame a hlavne, ktoru este nase samsung telky podporuju... teda potrebujeme nieco na disney+, hbo max a skyshowtime a prinajhorsom kodi, ktore ale aktualne nepouzivam.
TUF B650+ Wifi, 9800X3D @ Kraken 360, TridentZ 32GB 6000 CL30 Expo, 7900XTX Nitro+, 980PRO 2TB, 990PRO 4TB, Strix Aura 850W, H6i Flow + 7x A12X25 + 2x NF-A14, LG OLED42C44, Mission M32 @ SB Z @ Marantz NR1710, LGTCH G15, KoneAir @ HyperX Fury Ultra. Note24 Ultra & Watch6 Classic 47mm LTE Stolicka Antares Syn Omnia 1850
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Pokial sa nenazrati exoti nejak nespoja a neponuknu nejaky velmi vyhodny multi balik, kde bude NF, HBO, Disney, AppleTV a neviem co este, tak je zbytocne takych darmozracov podporovat. Mozem ocurat, platim si max 1 sluzbu a na ostatne tu mam internet, ked su nenazrate hovada. Clovek aby daval 50+e mesacne na nich. Haloo, tu nemame Belgicke 5000e platy.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Jo no kvôli Slovensku teraz spravia jednu veľkú službu a názvu ju Social Edition movie pack. Ked sa ti nechce platiť daj si kódy a stream cinema a máš všetko v jednom za pár korún akorat to není dáko legálne asi.
Za mňa ako prehrávač Google TV Chromcast mám za sebou desať zariadení dokonca na wifi a žiadny problém. Nechápem čo to máte za zariadenia keď vám to likviduje wifi
Za mňa ako prehrávač Google TV Chromcast mám za sebou desať zariadení dokonca na wifi a žiadny problém. Nechápem čo to máte za zariadenia keď vám to likviduje wifi
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
Vie niekto ako su natom tie boxy s prehravanim HDR pripadne DV? V aplikaciach a v kodi?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Mam Vero4K, je tam Kodi 19 (najnovsi update by mal mat uz Kodi 20 ale este som neinstaloval) a ziadny problem.
Korektne prehra HDR aj na ne-HDR TV. Niesu ziadne vyblite farby, ako to casto byva.
Korektne prehra HDR aj na ne-HDR TV. Niesu ziadne vyblite farby, ako to casto byva.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ale vero a kodi asi nebude idealne riesenie pre streamingove sluzby Disney+, HBO Go apod.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2021, 21:24
HDR by mal zvladat takmer kazdy box. Je to free standard. Ak box ma zaplatenu licenciu pre DV, streamingove appky prehraju korektne aj DV.
Co sa tyka Kodi -> HDR a HDR+ Kodi prehra ak to podporuje HW
Ak HW podporuje aj DV, Kodi to prehra len z mp4, na mkv treba specialny komunitny build.
Citaj tu https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=372057 a tu https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=360018
Nokia streaming box 8000 mam 2 doma. Pouzivam to na kuki.tv plus nejaky netflix, youtbe, twitch. Som spokojny.
i7-6700K, Scythe Mugen Max, Asus Maximus VIII Ranger, 16GB DDR4 Kingston 2666, MSI Ventus RTX4070ti, KC 3000 m.2 2TB, Samsung 860 Evo 500GB, SuperFlower Leadex 650, Asus XG32AQ