Budem pred Vianocami kupovat bezdrotovu klavesnicu aj mys od Logi.
Mys chcem g305
Klavesnicu si chcem nechat poradit - musi vsak byt membranova, nizoprofilova a musi vediet poslat klavesovou kratkou pc do spanku.
Poradit potrebujem ale aj usb dongle, cez ktory obe periferie pripojim k pc a cez ktory pripojim v buducnosti pripadny xbox kontroler.
Logitech periferie setup
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Logitech periferie setup
wat? aky dongle? pravdepodobne budes potrebovat 3 rozne dongle. lightspeed by mal umoznit pripojenie az dvoch logitech lightspeed zariadeni, ale funguje to len s niektorym devicmi a podla mna ziadna membranova klavesnica na lightspeed aj tak neexisuje. a na xbox controller budes potrebovat nejaky BT dongle.
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Lightspeed focuses on low latency and connects to a single peripheral at a time. Unfortunately, they're also model-locked, so a Lightspeed receiver from a G703 mouse won't work with a G903 model, etc.
Ako pisu vyssie. Mam kombo G915 + G703. Oboje ma svoj wifi dongle. Klavesnica disponuje aj BT technologiou, takze si vies vybrat ktorou technologiou sa ma pripajat - ma na to HW tlacidla. Ale nie je membranova, klavesy su ale nizkoprofilove ale nema preddefinovane tlacidlo na uspatie ale to je len otazka priradenia funkcie v aplikacii. Ja mam takto rieseny pracovny PC cez BT a desktop cez dongle kvoli lightspeed. Ak to chces mat niekde poruke, tak kupit usb hub do ktoreho dongle napichas. Ja som k tomu pouzil tot a dal som to na monitor:
https://www.alza.sk/orico-4x-usb-3-0-hub-d5790547.htm
https://www.alza.sk/orico-4x-usb-3-0-hub-d5790547.htm
ITX: MB: ASUS ROG STRIX B450 I-Gaming CPU: AMD Ryzen 3600 Cooler: Corsair H80i v2 GPU: MSI RTX2080 Super Ventus XS OC 8GB SSD:Adata XPG SX800 Pro SSD 2TB M.2NvMe RAM: Patriot Viper 4 blackout Series 16GB 3600Mhz CL17 Case: Phanteks Enthoo Evolv Shift air ITX PSU: Corsair SF600 80 plus platinum
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G703 Lightspeed Hero, Logitech MX Master 2S, Logitech pro X superlight,
Monitor: LG 27GL850-B, LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Sennheiser HD650, Audiotechnica ATH-M50 X, Hifiman Deva Pro
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Nepotrebujem to mat pri sebe, tak aký dosah to ma? PC mam 1,5m od stola, čiže signál musí prejsť aj cez drevo, resp. odraziť sa. Ak by to ďaleko nedosiahol, kúpim hub
Teraz už len hľadám klávesnicu
Teraz už len hľadám klávesnicu
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja ked som mal unifying receiver pichnuty vzadu do kompu ktory mam priamo pod stolom, tak som mal problem s prijmom s myskou na stole, vzdialenost vzdusnou ciarou do 50 cm. tomto myslim ze skor signal blokovala skrinka ako stol. musel som dongle dat do monitora. takze YMMV, musis vyskusat
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
No geraz som nedavno riesil logi bolt mam pichnuty v pc na korbe pickapu a klavesnicu mam na sedadle spolujazdca (cca 3.5m cez plechovu korbu a sedadla) ..... Vsetko slape aj ked netusim aka je tam latencia ale písať sa da v pohode
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Viem prebudit pc s tymito periferiami?
Viem, ze neiktore porty sa v sleepe nevypnu, kedze cez drot to viem zobudit
Viem, ze neiktore porty sa v sleepe nevypnu, kedze cez drot to viem zobudit
-
- Sponzor fóra silver
Cez logi bolt viem pc zobudit
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ano zobudis pc cez usb v ktorom je pichnuty receiver na mys ci klavku, ak to mas v biose povolene