Mal by som uz vymenit mys aj klavesnicu,ale moc sa mi do toho nechce.Aktualne mam Klávesnica s myšou Logitech Wireless Combo MK710 a pozeram ze sa este predava,tak mozno by som ten set kupil znova,ak by sa nic lepsie v tej cenovej hladine nenaslo.Klavesnicu som vobec nepozeral,takze netusim vobec aku,len viem ze idealne by bolo nieco ako mam,bez kablova,s tlacitkami navyse (teraz asi najcastejsie pouzivam kalkulackove tlacidlo,ale to by mi az tak nechybalo) aby sa dal pomocou klavesnice uspat system,kedze na tom stale ficim.
A mys bude v BF tato:
https://www.nay.sk/razer-deathadder-v2- ... eed-cierna
Vobec neviem ci je za tu cenu nieco lepsie,ci je tato v pohode a aby mala mys tlacitko na vypnutie a potreboval by som mys pripojit inac,ako cez USB.Asi tych moznosti vela nebude v dnesnej dobe,tak ma napadlo ze ci existuje mys s USB C,to by sa mozno mohlo nachadzat v inej kategorii nez klasicke USB.(Ide mi o to,ze v BIOSE ked nastavim prebudzanie zo spanku USB portom,aby mys do toho nespadala.Mys sa hocikedy "pohne" a zapne mi PC,tak ju musim aktualne manualne vypinat)
Mys & klavsnica
Mys & klavsnica
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 7 5800X3D & ARCTIC Liquid Freezer II 360 A-RGB;GIGABYTE GeForce RTX 4090 WINDFORCE 24G;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB & Seagate Exos 8 TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fortron Hydro Ti PRO 1000W;Fractal Design Define S2 White;Roccat Vulcan 120 AIMO Gaming Keyboard & Roccat Kone Pro Air;GIGABYTE M28U & T27D590EW;WIN: 10