Caute,
mam dva pocitace, ktore striedavo pouzivam. Na oboch mam GOG Galaxy a nainstalovanu jednu hru - Total Annihilation. Na kompe (prastare i5) ide, na notebooku nie. Na oboch je W10, NB je Asus Zenbook UX433FN. Neviete, co moze byt problem?
GOG - nejde spustit hra
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: GOG - nejde spustit hra
Co znamena nejde?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Ako sorry ale za takyto popis by som banoval, resp. daval nejake vystrahy. Ty si na fore od 2006 a toto napises?
Viac to rozpis, chybove hlasky, logy z C:\ProgramData\GOG.com\Galaxy\logs...
Viac to rozpis, chybove hlasky, logy z C:\ProgramData\GOG.com\Galaxy\logs...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hodi nejaku hlasku? chybu? nieco sa udeje ale hra sa nespusti? popis na slucku
Niektore hry funguju iba tak, ze si hru nainstalujes zo stiahnutej instalacky z GOG stranky, neinstalujes a neinstalujes vtedy cez Galaxy
Niektore hry funguju iba tak, ze si hru nainstalujes zo stiahnutej instalacky z GOG stranky, neinstalujes a neinstalujes vtedy cez Galaxy
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Nejde znamená, že kliknem na play button a nestane sa vôbec nič. Nevypise žiadnu chybovú hlasku, ktorú by som sem mohol skopírovať. Hru som skúsil aktualizovať, neviem či úspešne, lebo zase šetrili na informačných okienkach.
Keď sa dostanem k tomu NB, pozriem či je nejaký log, ak áno, hodím to sem.
Keď sa dostanem k tomu NB, pozriem či je nejaký log, ak áno, hodím to sem.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Tu riesia podobny problem. V podstate to bolo o tom, ze stara hra (Pacific General) sa nevedela korektne spustit, ked bola nainstalovana do predvolenej cesty (vela znakov).
Tvoj pripad vyzera veeelmi podobne, kedze spustas tiez starinu (Total Annihilation). Mas ju nainstalovanu v rovnakych lokaciach, alebo jedna ma kratsiu cestu?
Teoreticky ti este mozu chybat nejake kniznice, najcastejsie Visual C++ Redistributables... v nejakej obstaroznej verzii. Ale to sa prejavuje skor tym, ze hra vypise chybovu hlasku a nie ze je ticho. Ale popravde neviem, ci toto je platne pre tak staru hru. Mozno nejake DirectX 9 nenainstalovane?
A last, but not least, ked si pozriem na GOG-u Total Annihilation: Commander Pack, tak je tam poznamka "ATI/AMD compatibility notice: Total Annihilation: Commander Pack requires graphic card drivers version 13.4 or older." - je to nieco, co sa ta tyka?
Tvoj pripad vyzera veeelmi podobne, kedze spustas tiez starinu (Total Annihilation). Mas ju nainstalovanu v rovnakych lokaciach, alebo jedna ma kratsiu cestu?
Teoreticky ti este mozu chybat nejake kniznice, najcastejsie Visual C++ Redistributables... v nejakej obstaroznej verzii. Ale to sa prejavuje skor tym, ze hra vypise chybovu hlasku a nie ze je ticho. Ale popravde neviem, ci toto je platne pre tak staru hru. Mozno nejake DirectX 9 nenainstalovane?
A last, but not least, ked si pozriem na GOG-u Total Annihilation: Commander Pack, tak je tam poznamka "ATI/AMD compatibility notice: Total Annihilation: Commander Pack requires graphic card drivers version 13.4 or older." - je to nieco, co sa ta tyka?