Mám taký malý problém a to že mam PC ktoré potrebuje pripojiť na internet cez mobilné dáta. Simka je vložená priamo na doske všetko funguje až do chvíle kedy k PC cez ethernet pripojím kameru, vtedy ma odpojí od mobilných dát a snaží sa pripojiť na net cez ethernet kde samozrejme vypíše no internet connection.
V nastaveniach celullar som vzade dal nech preferuje mobilne dáta ale bez úspechu ....
W10 Pro preferovanie LAN pred LTE internetom
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: W10 Pro preferovanie LAN pred LTE internetom
prioritu adaptera si skusil nastavit?
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Kde to nájdem?
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Neviem, ako ta mobilna sietovka vystupuje v systeme, ale priorita adapterov sa nastavuje takto. Ked to nepomoze, mozes skusit tu magiu v Registroch. A ked nepomoze ani to, vzdy sa mozes manualne hrat s routovacou tabulkou vo Windowse (cmd prikaz: route print), nastavit si preferovany adapter na konkretne adresne priestory a/alebo si uplne dodrbat sietovanie a nepojde ti nic.
-
- Sponzor fóra silver
Ved toto zas ja som bezny windows user skusim to pozriet podla navodu dik
-
- Sponzor fóra silver
ďakujem pomohlo sice zabrala až metóda č. 2 Using Group Policy ked som to zapisal cez registre tak sa nič neudialoBono83 napísal: ↑Ut 25. Jún, 2024, 20:02 Mne pomohlo toto : https://www.kapilarya.com/how-to-use-wi ... windows-11