Skener na QR kódy / alebo appka/SW
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Skener na QR kódy / alebo appka/SW
Zdravím chcem sa opýtať: v rámci jedného projektu potrebujem skenovať QR kódy bločkov a je ich veľa. teraz to robím cez iPhone a Excel a manuálne skenovanie - zadávanie každého kódu s tým že musím tam stále odkliknúť vložiť a povoliť vloženie.
Je to zdlhave.
moja otázka znie či existuje Skener ( pre PC) ktorý automaticky bude každý kód dávať sam do ďalšieho riadku bez nejakých mojich ďalších klikaní alebo či existuje soft(appka) ktora to dokáže spraviť rychlejsie ako to robim teraz. (Iphone).
Guglil som a nasiel som ze je s tym problem, ak nejde o generovanie ale citanie kodov.
Dakujem.
Je to zdlhave.
moja otázka znie či existuje Skener ( pre PC) ktorý automaticky bude každý kód dávať sam do ďalšieho riadku bez nejakých mojich ďalších klikaní alebo či existuje soft(appka) ktora to dokáže spraviť rychlejsie ako to robim teraz. (Iphone).
Guglil som a nasiel som ze je s tym problem, ak nejde o generovanie ale citanie kodov.
Dakujem.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
Spoiler: ukázať
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Re: Skener na QR kódy / alebo appka/SW
Pokial nechces ist do profi riesenia (nejaky "pistolovy" barcode scanner do ruky s prislusnym softom), tak mozno nieco ako Scan-IT to Office? Je to aplikacia pre Androidy a gayPhony s protistranou ako Add-in do Officov (od 2013 do 365, ale aj Google Sheets). Aplikacia je platena, resp. predplatena - tusim nejakych 30,-€ rocne som videl. Podla mnozstva blockov sa to moze oplatit alebo nie.
Asi to tlaci cez cloud, takze ten pocitac s Officom moze byt niekde uplne inde a ked mas aj telefon offline, tak si to uklada lokalne a po pripojeni do netu to natlaci do dokumetu.
Asi to tlaci cez cloud, takze ten pocitac s Officom moze byt niekde uplne inde a ked mas aj telefon offline, tak si to uklada lokalne a po pripojeni do netu to natlaci do dokumetu.
Kód: Vybrať všetko
The Scan-IT to Office App captures data like barcodes, NFC tags, images, GPS coordinates or user inputs
and transfers it in real-time to Windows/macOS target systems, documents, databases or cloud applications.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
dat 30 eur rocne za appku, to si uz rovno mozes kupit skener, napr. tento funguje uplne vyborne https://de.aliexpress.com/item/10050068 ... ry_from%3A
potom este mozes skusit powerappku vyskladat, tam by to malo ist tiez
potom este mozes skusit powerappku vyskladat, tam by to malo ist tiez
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
nieco podobne som davnejsie riesil pre inventury (sice skenovanie barcodov, ale princip rovnaky). jednoducha php/js appka, ktora pri naskenovani kodu zobrazila co obsahuje (pre kontrolu), input pre pocet kusov a button Zrusit/OK, po stlaceni OK to poslalo do google sheetu vzdy na novy riadok.. to by ti niekto vedel nakodit za par drobnych (jedina podmienka mat nejaku webku/domenu, kde zavesis ten php subor)
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
klasicke rucne skenery si vedia zapnut moznost automatickeho odriadkovania po naskenovani kodu
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Dakujem
A aky rozdiel je este medzi 1D a 2D kodom? Toto na tom blocku je ?
Asi skusim toto a ked nepojde, ihned vratim
Odoslané z aplikácie Alza: https://www.alza.sk/honeywell-laser-ske ... d75938.htm
Moznost usb + pc mi pride rychlejsia ako to skenovat mobilom
A aky rozdiel je este medzi 1D a 2D kodom? Toto na tom blocku je ?
Asi skusim toto a ked nepojde, ihned vratim
Odoslané z aplikácie Alza: https://www.alza.sk/honeywell-laser-ske ... d75938.htm
Moznost usb + pc mi pride rychlejsia ako to skenovat mobilom
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
preco si si objednal 1D skener ked potrebujes skenovat QR kody?
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
1D - jednorozmerny, t.j. skenuje ciaru..
2D - dvojrozmerny, t.j. skenuje stvorec..
2D - dvojrozmerny, t.j. skenuje stvorec..
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Neobjednal som este, objednam teraz, a ten 2D.
btw cez excel si vieš nastaviť aby ti po vloženi reťazca sam skočil novy riadok, nepotrebuješ to vôbec riešiť v ramci skenera ak to nevie