Zdravim,
terajsiu MS Comfort mouse 6000 pouzivam cca 10+ rokov takze som na nu dost zvyknuty. Teraz zacina blbnut koliesko - pri stlaceni casto neraguje na prvy raz. Nejaky tip na podobne velku mysku, pre pravakov, kablovu alebo bezkablovu (ale s velmi trvanlivymi baterkami)? Okrem toho musi mat este dve tlacitka na palec. Idealne nech mi vydrzi zase 10 rokov, nemusim si brat na nu hypoteku, netreba instalovat ziaden obsluzny soft a nema kolotocarske podsvietenie. Do 50€ je velmi trufale?
A prikladam rozmery terajsej: Š 7cm V 4,2cm H 13 cm Hmotnosť 114 g
Ked som poziadavky narychlo nahadzal do filtra, vyplulo mi tuto Logitech M 650 L
Mys - alternativa k MS Comfort mouse
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Mys - alternativa k MS Comfort mouse
z vlastnej skusenosti M650 je velmi schopna myska za velmi dobre peniaze, aj ked 10 rokov ti urcite nevydrzi, tipoval by som tak 2-3 a bez logi ovladacov budes mat experience velmi obmedzeny (ak ho vobec sparujes bez nich, neviem)
manzelke som kupoval asi pred 2 rokmi, stale ma povodnu baterku a sidescroll featura cez bocne tlacidla+kolecko je uplne super vec.
manzelke som kupoval asi pred 2 rokmi, stale ma povodnu baterku a sidescroll featura cez bocne tlacidla+kolecko je uplne super vec.
Spoiler: ukázať