Dcera mi pili usi uz davnejsie ze na vianoce by chcela tablet. Bezne moje go-to-riesenie by bol jazdeny ipad a mam to vybavene, ale v tomto pripade sa mi do toho nechce nejak. na androide mam nastaveny family link s limitmi, neviem ako by som to nastavil na ipad bez iphonu, a hlavne potom zdielal limity medzi android telefonom a tabletom (teda nijak).
takze celkom inklinujem k android tabletu, do oka mi padol Redmi Tab Pro s moznostou dokupenia pera. len ta cena je trochu pomimo, idealne by bolo ju zohnat z bazaru, ale asi sa jedna o prlis novy model.
nieco ine co by stalo za pozornost?
tablet pre dceru
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tablet pre dceru
Spoiler: ukázať
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: tablet pre dceru
No bez cenoveho stropu to asi nepojde.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
vyslovene cenovy limit nemam, hladam nieco co je dostupne v bazaroch v dobrom stave (teda model 1-2 rocny) s co najvyssim discountom oproti cennikovej cene
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
https://pc.bazos.sk/inzerat/170164149/x ... b256gb.php
ma celkom OK recenzie, dcere by mohol stacit
inac rozmyslas dobre. Na spravu iOS zariadenia, potrebujes iOS zariadenie. Opacne nie je problem. Este je otazka, ake ma pouzivanie a ako je narocna. Ak ide prevazne o web facebook a podobne, tak ten pad6 je v povode. Aj zakladny gaming zvlada v poho. No uz je problem s novsimi a grafickymi narocnejsimi hrami
ma celkom OK recenzie, dcere by mohol stacit
inac rozmyslas dobre. Na spravu iOS zariadenia, potrebujes iOS zariadenie. Opacne nie je problem. Este je otazka, ake ma pouzivanie a ako je narocna. Ak ide prevazne o web facebook a podobne, tak ten pad6 je v povode. Aj zakladny gaming zvlada v poho. No uz je problem s novsimi a grafickymi narocnejsimi hrami
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Ak by chcela ist dcera tvorivym smerom, teda Pro Create, Affinity Photo/Designer, tak tam si na Androide neskrtne a co som tak pozrel YT, navodov ako sa nieco kresli na Androide je podstatne menej, aj ked uz Androidy dobehli iPady v responzivite na stylus, ale s aplikaciami ani velmi nie..