Ahojte, potrebujem si zriadiť kamerový systém na dom, chcel by som poprosiť o radu na výber konkrétnych kamier, ideálne Hikvision (časom možno pridám video vrátnika keď spravím plot) nie je ale úplne podmienka, hlavne nech to nie je úplný shit. rýchly nákres domu prikladám, kde sú červené bodky tam mám privedené FTP káble, na strane chodníku po 2 ks, od suseda po 1ks, v podstate na každom rohu, v dome sú vyvedené pekne pri routri v šatníku. Na začiatok by som chcel nejaké 3-4 kamery (cena ks +- 200-250€?) + NVR na 8 kamier (do budúcna by som niekde keď tak doplnil a + chcem potiahnuť potom aj na záhradu).
Pripravené káble trčia z podbitia, tam by som aj rád kamery uchytával. Turret kamery sa mi páčia viac, nekričia tak ako "tubusové" tak ideálne ísť do nich ale pokiaľ je to nejaký veľký rozdiel cena kvalita tak zvládnem hádam aj tubusové.
Umiestnené by boli vo výške 3,7m, osvetlenie je od ulice slabšie nakoľko práve pred naším domom zrovna nie sú lampy až pri krajných.
Pozerám to už dlhšie ale mám z toho guláš, 8Mpx ale malý snímač, druhé 4Mpx a lepší veľký snímač, preto som sa rozhodol nechať si poradiť tu
Vopred ďakujem za rady, na začiatok by som sa podľa možnosti zmestil do 1000+- tých 1500 je taká horná hranica ak by to malo zmysel.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.