Caute,
taka nestandardna vec, ale s ustupom elektroniky na prenosne media a nastupom streamovacich sluzieb mi ostalo kopec CD, ktore si chcem vypocut klasicky .. z CD. Na DVD/BD mam PSko v obyvacke.
Aktualne sa obzeram po 2 alternativach s cenovym stropom 400e:
1. cisto minimalisticky CD prehravac s vystupom dig. vystupom, ktory viem zapojit do mojej Topping a odtial repro/sluchadla
2. combo, kde by okrem CD mohol byt napr. Spotify stream, DAB a pod. vratane nejakych spratnych repro do obyvacky
Pri prvej moznosti na mna viackrat vyskocili retargetingove reklamy:
1. FIIO DM13
2. Moondrop Discdream2 (cim by nahradil aj Topping DAC)
3. Shanling EC Mini / CR60
4. Pro-ject CD Box E
Pri druhej moznosti mam pocit, ze neexistuje nic. Neocakavam zazraky po zvukovej stranke, ale nejaka kompaktna krabica s moznostou CD a Spotify Connect asi ani neexistuje, nie to este s DAB+.
Nemate nejake tipy k jednej ci druhej alternative?
Dik!
CD player
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: CD player
Ja som spekuloval nieco podobne a skoncil som pri panasonic sc-pmx 92. Ma to integrovany USB dac, ma to opticky vstup, ma to CD mechaniku, ma to DAB, ma to celkom slusny sluchadlovy vystup...
na vyslovene smart funkcie by som k tomu pripojil nejaky stary mobil/notebook/miniPC pripadne raspberry pi s moode OS a DACom. (pripadne by mozno slo priamo to rbpi pripojit na panasonic cez USB, ale to som neskusal)
na vyslovene smart funkcie by som k tomu pripojil nejaky stary mobil/notebook/miniPC pripadne raspberry pi s moode OS a DACom. (pripadne by mozno slo priamo to rbpi pripojit na panasonic cez USB, ale to som neskusal)
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ja som prave minuly vikend objednal Denon CEOL N10 + reproduktory. "Krabicka" mi dnes prisla, este cakam na repro. Je aj novsia verzia 12, ktora ma uz vychytavky typu hdmi arc a DAB, ale tieto 2 veci som nepotreboval (na ozvucenie tv mam soundbar) + aj N10 ma podporu internetovych radii.
https://www.l-e.sk/denon-ceol-n10-cerny
https://www.l-e.sk/denon-ceol-n10-cerny
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
A to PSko neprehra CD? Xbox to pokial viem zvlada. Inak neni zle kupit kvoli tomu aj cele nove auto, nejaka stara laska s cd menicom a priplatkovym audiom 

Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Sused pouziva uz dlhsi cas Auna iTuner CD HiFi.
Je to v podstate internetove radio s CD mechanikou. Je tam internetove, DAB aj FM radio, ma to BT aj Spotify zvlada. Splna vsetko co pozadujes a za polovicu ceny.
Ano, zvukovo to nie je ziaden hit, ALE... Kedze mas ten Topping, tak kvalita zvukoveho vystupi ta nemusi vobec trapit. Pichnes optiku do Toppingu a vyriesene. Pripadne existuju aj ine, v podstate internetove radia, ktore maju aj CD mechaniku. Nejaky Technisat som videl niekde v nay atd.
Stoji mozno minimalne pouvazovat aj o takomto rieseni.
Ak chces za tie prachy co najlepsi CD player, tak nejaky Marantz alebo NAD. Za 400 € najdes. Ine znacky by som neriesil. Len budu samozrejme jednoucelove hlupe.
Zalezi kde si ochotny robit kompromis.
Je to v podstate internetove radio s CD mechanikou. Je tam internetove, DAB aj FM radio, ma to BT aj Spotify zvlada. Splna vsetko co pozadujes a za polovicu ceny.
Ano, zvukovo to nie je ziaden hit, ALE... Kedze mas ten Topping, tak kvalita zvukoveho vystupi ta nemusi vobec trapit. Pichnes optiku do Toppingu a vyriesene. Pripadne existuju aj ine, v podstate internetove radia, ktore maju aj CD mechaniku. Nejaky Technisat som videl niekde v nay atd.
Stoji mozno minimalne pouvazovat aj o takomto rieseni.
Ak chces za tie prachy co najlepsi CD player, tak nejaky Marantz alebo NAD. Za 400 € najdes. Ine znacky by som neriesil. Len budu samozrejme jednoucelove hlupe.
Zalezi kde si ochotny robit kompromis.
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Pripadne starsie HK 980/990 … ja sam pouzivam 970, dokonca ten dac je tam slusny, aj ked to neni to co vyslovene potrebujes.
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE