Rodicom odislo 20+ rokov stare "radio" a tak trochu zo zvyku by chceli nahradu. Tak mi napadlo, ze rovno kupit nieco s BT aby ked obcas dojdeme, tak sa vieme pripojit a pouzit ho ako BT reprak.
Poziadavky su minimalisticke
- FM
- Bluetooth
- Do 80 Eur
Nechcem im kupovat prenosny BT reprak s FM funkciou. Ono ked sa to rozbali a polozi na chladnicku, tak sa to nepohne niekolko rokov. Este by potesilo, keby to neznelo uplne plastovo. Mozno toto: https://www.nay.sk/muse-m-22-bt-cierny?
Radio s Bluetooth
- materik
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00
Radio s Bluetooth
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Motorola EDGE 50 Pro -> Sennheiser Momentum 4 TWS
Re: Radio s Bluetooth
Ak to nema znieť plastovo, poobzeral by som sa po nejakom mikrosysteme. Nedavno som počul SENCOR SMC 4600DBR a vôbec ma ten zvuk neuražal. Da sa splašiť do 90eur. Ma BT aj Dab+ radio. Pripadne lacnejšia verzia 4300B, čo je ten isty pristroj, len bez DAB.
Alebo potom za nejakych 94€ už je aj značkovy Panasonic SC-PM270EG-S. Bez DAB a bez sluchadloveho vystupu. Ale zas lepši zvuk.
Stoji za zvaženie pozerať aj tymto smerom.
Alebo potom za nejakych 94€ už je aj značkovy Panasonic SC-PM270EG-S. Bez DAB a bez sluchadloveho vystupu. Ale zas lepši zvuk.
Stoji za zvaženie pozerať aj tymto smerom.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tentoo muse ma syn. CDromka hlucna, radio to chyti, BT funguje, kvalita zvuku je OK na tie rozpravky z CD co si tam pusta. No hudba znie plechovo. ALe ak to ma sluzit ako nenarocny suviks polozeny na chladnicke aby robil na pozadi nejaky zvuk, tak je OK
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- materik
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00
Keby ze nenamontuju CD mechaniku, tak si to asi nevsimneme. Takze hlucna mechanika nie je problém. Plechovy zvuk je horsi.
@Dunar dik za radu, pozriem po nejakom mikrosystem. Musim len premerat rozmery
@Dunar dik za radu, pozriem po nejakom mikrosystem. Musim len premerat rozmery
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77