Instalacia win7-10 v starsom Asus F5N
Instalacia win7-10 v starsom Asus F5N
Ahojte, nedari sa mi nahodit akykolvek win, napriklad 7ku na starsi laptop Asus F5N, instalacka zacne kopitovat subory ale po par min vyhodi chybu, v Biose moc nieje co nastavovat, bol tam win7 ale v zlom stave.
Re: Instalacia win7-10 v starsom Asus F5N
Disk si skontroloval ?
Podla toho aku chybu to vyhodi, pripadne co je presne "v zlom stave" sa to tazko urcuje, ale aspon by som mohol po nedavnej skusenosti poradit otestovat RAM.
Tiez mi nedavno pri reinstalacii Windowsu hadzalo chybu, tusim nejaku genericku, ze sa neda dokoncit instalacia. A povodny Windows bol tiez v zlom stave, t. j. obcas pady explorer.exe, pady uBlocku, mrznutie Edgeu atd. Nakoniec sa zacali vyskytovat BSOD, ktore odkazovali na RAM. Tak isiel Memtest86+ a bum, 10000+ chyb do par sekund/minut. RAM po zaruke. Skakal som 10 metrov od radosti…
Pripadne aj ten disk je dobre pozriet, este pred odoslanim mojho prispevku to tu pribudlo, moze to byt dobry tip.
Tiez mi nedavno pri reinstalacii Windowsu hadzalo chybu, tusim nejaku genericku, ze sa neda dokoncit instalacia. A povodny Windows bol tiez v zlom stave, t. j. obcas pady explorer.exe, pady uBlocku, mrznutie Edgeu atd. Nakoniec sa zacali vyskytovat BSOD, ktore odkazovali na RAM. Tak isiel Memtest86+ a bum, 10000+ chyb do par sekund/minut. RAM po zaruke. Skakal som 10 metrov od radosti…
Pripadne aj ten disk je dobre pozriet, este pred odoslanim mojho prispevku to tu pribudlo, moze to byt dobry tip.
MB: Gigabyte B550 Vision D CPU: AMD Ryzen 9 3900X/Noctua NH-D12L RAM: Gigabyte Designare 128 GB 3200 MHz CL16 GPU: AMD Radeon Pro Ⅶ SSD: 2 × Samsung 990 PRO 2 TB HDD: 2 × WD40EZRZ PSU: Seasonic PRIME Fanless TX-700 ODD: Pioneer BDR-XS07B-UHD CASE: Lian Li PC-O11 WXC FAN: 6 × Noiseblocker Multiframe M12-1 LCD: NEC PA301W | NEC LCD2090UXi KB: Filco Majestouch 2 MX Brown | Ducky One 2 Mini MX Blue MOUSE: Zowie FK2/Zowie P-SR HP: Beyerdynamic DT 990 PRO TV: Pioneer PDP-LX5090H
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Ked vylucis RAM a disk, mozes pokracovat dalej..
Z coho to instalujes? DVD? Je v poriadku? Nechanika tiez?
Z coho to instalujes? DVD? Je v poriadku? Nechanika tiez?
Spoiler: ukázať