Potrebujem mať vytvorené skladové karty, vytvárať dodacie listy nezávisle na faktúrach (rozumej dodám tovar dnes, vystavím DL 0001, dodám ďalšej firme DL0002, pozajtra tej prvej firme další tovar DL003....) potom len vystavím faktúru č. 001 fakturujem tovar z DL 001, 003..., a primať faktúry s tovarom na sklad. Nič zložité, nepotrebujem v ňom viesť účtovníctvo ani nič zložité. Ideálne však aby mal databázu online prípadne nejaké iné riešenie, aby som mohol mať doma PC tam nainštalovaný SW ale aby som mal k nemu prístup aj na ntb na cestách, aby sa to automaticky aktualizovalo, nemusí sa dať robiť na oboch miestach súčasne, pracovať v ňom budem len ja.
Doteraz sme vo firme pracovali na Pohode JAZZ, tam je ale problém že jeden PC máme ako server a druhý ako klienta, viem v nej pracovať len v rámci siete týchto dvoch PC. Nenašiel som tam ani možnosť vytvárať DL a faktúry ako potrebujem.
SW bude slúžiť primárne na veľkoobchodný predaj (maloobchodný predaj minimálne aj to len formou vystavenia faktúry a úhrady v hotovosti), faktúry ktoré budú na hotovosť by som chcel riešiť vytlačením dokladu o úhrade FA cez VRP2 v mobile a malou prenosnou termotlačiarňou, teraz používame E-kasu ktorá je na maloobchodnej predajni ktorá sa bude rušiť.
Za každý tip vopred ďakujem.