no ja som kukol jeho komp teraz idem od neho PROCAK mu pise VAZNE 3200+ cize sa nepomylil ale nasobic uz bola ina vec od 6 do 10 a potom az 14x,15x,16x cize skok z 10 na 14
vazne nevim co sa mu porobilo s CPU ale aj tak ukazuje 3200+
Memnon napísal:no ja som kukol jeho komp teraz idem od neho PROCAK mu pise VAZNE 3200+ cize sa nepomylil ale nasobic uz bola ina vec od 6 do 10 a potom az 14x,15x,16x cize skok z 10 na 14
vazne nevim co sa mu porobilo s CPU ale aj tak ukazuje 3200+
Urcite to nema pretaktovane ?
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Este raz to napisem , proste cpu 3200+ pre socket A neni. Jedine ze by to bolo pretaktovane , nic ine. este moze byt chyba v tom ze doska zle detekuje cpu. Skus softy ako Everest alebo HWInfo povedia Ti presne co je to za pc.
8F.Nepocujes , nevidis , nevies.GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
AjsTi napísal:Este raz to napisem , proste cpu 3200+ pre socket A neni. Jedine ze by to bolo pretaktovane , nic ine. este moze byt chyba v tom ze doska zle detekuje cpu. Skus softy ako Everest alebo HWInfo povedia Ti presne co je to za pc.
Trochu ta poopravim. Pre socket A existuje 3200+ avsak nie je to Sempron ale Barton (2.2GHz/512kB cache).
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
AjsTi napísal:Este raz to napisem , proste cpu 3200+ pre socket A neni. Jedine ze by to bolo pretaktovane , nic ine. este moze byt chyba v tom ze doska zle detekuje cpu. Skus softy ako Everest alebo HWInfo povedia Ti presne co je to za pc.
Trochu ta poopravim. Pre socket A existuje 3200+ avsak nie je to Sempron ale Barton (2.2GHz/512kB cache).
Pardon moja chyba , mas pravdu , ale on tu vedie debatu ohladom semprona. Zle som napisal :roll: