Baterka pre Xiaomi Robotický vysávač 1. gen
Baterka pre Xiaomi Robotický vysávač 1. gen
Ahojte, chcel by som sa poradiť. Potreboval by som kúpiť novú baterku pre robotický vysávač od Xiaomi prvej genrácie. Keďže mám trochu rešpekt pred baterkami, nechcel by som nejakú lacnú, nekvalitnú, ktorá mi v dome môže spôsobiť nejaký problém. Neviem však úplne, kde mám hľadať. Na aliexprese je toho samozrejme na výber dostatok ale neviem, podľa čoho filtrovať (originál sú vraj všetky
). Na SK shopoch som pár bateriek tiež našiel, ale príde mi, že je to to isté, čo z alixpresu len samozrejme s extrémnou prirážkou, no možno sa mýlim. Máte niekto skúsenosti s nákupom takýchto batérií? Je bezpečné zobrať niečo z aliexpresu? Ďakujem.
-
Mumak
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Re: Baterka pre Xiaomi Robotický vysávač 1. gen
my ho mame uz 6 rokov a baterku som menil pred dvoma rokmi myslim? a kupoval som neoriginal za 30-40eur z nejakej slovenskej stranky a paradne funguje. 90 stvorakov na 2x.
ROG CROSSHAIR X870E HERO, test Ryzen 7 9850X3D (v zalohe Ryzen 9 9950X3D), KRAKEN 360, MSI RTX 5090 SUPRIM LIQUID SOC, 64GB 6200 CL28 Expo, Crucial T700 4TB Gen5(System/games), 990PRO 4TB(Data), ROG Strix Platinum 1200W, Lian Li O11 Dynamic Evo + 10x Noctua A12x25 Chromax, LG OLED42C44, Roccat Kone Air + HyperX FURY Ultra, Logitech G915 TKL, Marantz NR1710 + Mission M32 + B&W PX. /// Samsung S24 Ultra + Galaxy Watch6 47mm LTE
-
lopo1
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Re: Baterka pre Xiaomi Robotický vysávač 1. gen
nazdar ja mam Roborock S51 uz som menil bateriu tusim 2x kupoval som odtialto https://www.vysajto.sk/c/nahradne-diely ... mi/baterie
rataj ale so zivotnostou tak 1,5 max 2 roky
Nebol problem stalo sa ze priasla kurierom poskodena evidentne niekde spadla tak sa obratom vymenila
rataj ale so zivotnostou tak 1,5 max 2 roky
Nebol problem stalo sa ze priasla kurierom poskodena evidentne niekde spadla tak sa obratom vymenila