Ospravedlnujem sa moderatorovi, myslel som ze ak pridam novu temu v nakupnej poradni tak sa to tam zaradi a up. nezadadilo sa to tam. V nakupnej poradni sa da len odpovedat.
...no ano, ale tou "odpovedou" kvazi zalozis "novy" thread... je tam z toho gulas postupom casu, ale furt lepsie ako nic.
...inak pre toho bartona - nejaky nForce2ultra cipset. a vyrobca, aky ti je najmilsi - abit, asus, epox...
Moc tu ten Abit vychvalujete . Na zahranicnych fórach som nasiel test vsetkych moznych dosiek (aj tych desatisicovych co si bezny uzivatel nekupi). Abit sa pohyboval vstrede pelotónu lebo ten jeho vykon nic moc . Na prvych prieckach boli Gigabyte 7NNXP s DFI Lanparty . Takze asi tak . Darmo ma niekto bude presviedcat ako spickovo mu ide Abitka na FSB 230 keD to ma vykon ako ina doska na FSB 210.
robour napísal:Moc tu ten Abit vychvalujete . Na zahranicnych fórach som nasiel test vsetkych moznych dosiek (aj tych desatisicovych co si bezny uzivatel nekupi). Abit sa pohyboval vstrede pelotónu lebo ten jeho vykon nic moc . Na prvych prieckach boli Gigabyte 7NNXP s DFI Lanparty . Takze asi tak . Darmo ma niekto bude presviedcat ako spickovo mu ide Abitka na FSB 230 keD to ma vykon ako ina doska na FSB 210.
a preco tu nehodis link na ten test? a tu 7NNXP a DFI Lanparty na slovensku tazko zozenies
robour napísal:Moc tu ten Abit vychvalujete . Na zahranicnych fórach som nasiel test vsetkych moznych dosiek (aj tych desatisicovych co si bezny uzivatel nekupi). Abit sa pohyboval vstrede pelotónu lebo ten jeho vykon nic moc . Na prvych prieckach boli Gigabyte 7NNXP s DFI Lanparty . Takze asi tak . Darmo ma niekto bude presviedcat ako spickovo mu ide Abitka na FSB 230 keD to ma vykon ako ina doska na FSB 210.
Tie testy na nete stoja za ho..o, aj tak tam nechaju defaultne nastavenia...co nie je dobre a kazda doska si to berie inak
a navyse ten Gigabyte ma nejaku mizernu sadu nasobicov ... http://www.digital-daily.com/motherboar ... ndex05.htm
zato Abit ma od 5-22x atd.
Inak hod sem ten link nech vidim 8O ako dopadol ten moj shit MSI :roll:
to Robour: Takze Abit na 230Mhz FSB urcite nebude mat vykon ako AOpen na 210Mhz [-X
Vsak jasne, ten rozdiel medzi doskami je minimalny, aj ked niekedy su tam vacsie medzeri ale ajtak. A ked mam vyberat dosku tak sa pozrem na vykon ktory je u NF7-S vysoky, a na rekacie druhych co maju tuto dosku a uvidim ze je jednoznacne vynikajuca. Takze ci uz kupis NF7-S alebo ekvivalenty asus tak vykon bude skoro rovnaky, skor ide oto ake maju ludia snimi skusenosti.