zdravim, kupil som si procesor AMD Athlon 64 3700+ (predajca udava ze sa jedna o San Diego), je to BOX verzia.
v cpuz 1.36 mi napise ze sa jedna o San Diego a revizia je DH-E6, v softe GCPUID a CoreTemp mi vsak napise ze sa jedna o Toledo a revizia je JH9-E6, ako mam zistit co to v skutocnosti je?
na samotnom procesore je napisane:
AMD Athlon 64
ADA3700DKA5CF
CCBWE 0544VPMW
1377556L50352
TCaseMax je 61C a TDP je 55.9W
pri default frekvencii 2200MHz ma pri full load teplotu 41C s chladicom Artic Cooling Freezer 64 Pro.
Za odpovede vopred dakujem
san diego or toledo
ide o to ze predajca ma v ponuke aj San Diego aj Toledo pricom Toledo je lacnejsie ale procak ktory som si kupil ja je pisany ako San Diego a je drahsi tak ma zaujima ci mam pravo to reklamovat a pozadovat San Diego... kedze cpuz pise nieco ine ako coretemp a gcpuid a ta revizia v cpuz je tiez zaujimava...
pekne to pises ale este by som ta poprosil vysvetlit co je SC a DCcrux2005 napísal:urcite nie ...Inso napísal:sa mi zda ze toledoje je vykastrovane san diego ..cize urcite horsie...teda ak mas toledo a malo byt san diego chod to vratit
SD je SC a nie DC
Toledo je vykastrovane Toledo
ale v tomto pripade len SC
Aha co Ujo Gugl nasiel , podla tohoto CCBWE 0544VPMW alebo tu ADA3700DKA5CF
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.