CD ku doske MSI K9N platinum

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
levi
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00

CD ku doske MSI K9N platinum

Príspevok od používateľa levi »

takze.. kupil som (ako inac, cez net) dosku MSI K9N platinum, vsetko je nove, nepouzite, len CD mi neviem preco ale neposlal... nemate niekto? Keby mi niekto vedel poslat ako image subor, alebo rar, bol by som velmi vdacny.. alebo aj na dobierku...
--- neviem ci som to dal do dobrej sekcie..?? ak nie tak prepacte..
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa AjsTi »

Co tak trosku strpenia ? Apropo driver-y najdes aj na nete , dokonca novsie ako su na cd. Nedavaj svoju poziadavku do kazdeho threadu.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
levi
Nový používateľ
Nový používateľ

AjsTi napísal:Co tak trosku strpenia ? Apropo driver-y najdes aj na nete , dokonca novsie ako su na cd. Nedavaj svoju poziadavku do kazdeho threadu.
ok prepac.. viem.. ale na stranke MSI su len drivery a nejaky soft.. nie je tam vsetko .. napriklad Nvidia utilities a Ntune
AjsTi
Používateľ
Používateľ

levi napísal:
AjsTi napísal:Co tak trosku strpenia ? Apropo driver-y najdes aj na nete , dokonca novsie ako su na cd. Nedavaj svoju poziadavku do kazdeho threadu.
ok prepac.. viem.. ale na stranke MSI su len drivery a nejaky soft.. nie je tam vsetko .. napriklad Nvidia utilities a Ntune
Napis co vsetko Ti treba a uvidime co Ujo Gugl najde. A este ak mozes napis ci mas rev. 1.0 - 2.0 ?
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
levi
Nový používateľ
Nový používateľ

AjsTi napísal:
levi napísal:
Napis co vsetko Ti treba a uvidime co Ujo Gugl najde. A este ak mozes napis ci mas rev. 1.0 - 2.0 ?
mam rev 1.0 ale uz som stiahol vsetko z domovskej stranky, uz mi chyba len NVIDIA Ntune- dufam.. ale neviem ci to budem potrebovat, ked graficku mam Radeon X800, ale doska ma cip nvidia.. ?? no.. uvidime.. este by som mal jednu otazku.. oplati sa mi viac zapnut zvukovku na doske, Ten realtek 7.1, alebo mam si nechat moju staru zvukovku Creative SoundBlaster Live! emu10k1???
levi
Nový používateľ
Nový používateľ

hmm. a este daco.. nikede je moznost si vybrat ovladac 64bit.. (napr aj ATI CCC) to mam vybrat ked mam 64-bitovy procak, alebo WIN?
AjsTi
Používateľ
Používateľ

To iba ked davas 64bit win ! A co sa tyka zvukovky , vyskusaj , ktora tebe bude viac vyhovovat a podla toho sa rozhodni.

Návrat na "Základné dosky"