takze.. kupil som (ako inac, cez net) dosku MSI K9N platinum, vsetko je nove, nepouzite, len CD mi neviem preco ale neposlal... nemate niekto? Keby mi niekto vedel poslat ako image subor, alebo rar, bol by som velmi vdacny.. alebo aj na dobierku...
--- neviem ci som to dal do dobrej sekcie..?? ak nie tak prepacte..
CD ku doske MSI K9N platinum
Co tak trosku strpenia ? Apropo driver-y najdes aj na nete , dokonca novsie ako su na cd. Nedavaj svoju poziadavku do kazdeho threadu.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Napis co vsetko Ti treba a uvidime co Ujo Gugl najde. A este ak mozes napis ci mas rev. 1.0 - 2.0 ?levi napísal:ok prepac.. viem.. ale na stranke MSI su len drivery a nejaky soft.. nie je tam vsetko .. napriklad Nvidia utilities a NtuneAjsTi napísal:Co tak trosku strpenia ? Apropo driver-y najdes aj na nete , dokonca novsie ako su na cd. Nedavaj svoju poziadavku do kazdeho threadu.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
mam rev 1.0 ale uz som stiahol vsetko z domovskej stranky, uz mi chyba len NVIDIA Ntune- dufam.. ale neviem ci to budem potrebovat, ked graficku mam Radeon X800, ale doska ma cip nvidia.. ?? no.. uvidime.. este by som mal jednu otazku.. oplati sa mi viac zapnut zvukovku na doske, Ten realtek 7.1, alebo mam si nechat moju staru zvukovku Creative SoundBlaster Live! emu10k1???AjsTi napísal:Napis co vsetko Ti treba a uvidime co Ujo Gugl najde. A este ak mozes napis ci mas rev. 1.0 - 2.0 ?levi napísal:ok prepac.. viem.. ale na stranke MSI su len drivery a nejaky soft.. nie je tam vsetko .. napriklad Nvidia utilities a NtuneAjsTi napísal:Co tak trosku strpenia ? Apropo driver-y najdes aj na nete , dokonca novsie ako su na cd. Nedavaj svoju poziadavku do kazdeho threadu.
To iba ked davas 64bit win ! A co sa tyka zvukovky , vyskusaj , ktora tebe bude viac vyhovovat a podla toho sa rozhodni.