Problem z instalaciou windows XP
Problem z instalaciou windows XP
Caute mam taky problem: Kupil som si dosku Asus A7V600-X a vzhladom k tomu ze mi po vymene mojej starej nenabehol win tak som sa rozhodol pre reinstall. Pri instalacii som si vybral opravu starsej instalacie. Pocas instalacie mi vsak hlasilo 3 errory. Jeden nejaky COM a dva nejake dll. Instalaciu som vsak dokoncil a win som spustil. Ked som vosiel do win tak som si nainstaloval ovladace od dosky a nasledoval restart. Po restarte windows ostal stat na okne: Windows is starting up. Ked som restartol komp tak ma cakala uz len cierna obrazovka. A tak nasledoval dalsi reinstall. Tam sa mi win spustil, ale okno: windows is starting up svietilo asi 5min. Teraz som pre istotu ani nevypinal win ale som ho dal do hybernacie a nabehol v pohode. Co myslite co by som mal urobit aby to islo spravne, popripade ako ho mam preinstalovat ?
Kokso , instal WinXp a rychly format. Alebo este lepsie rozdel na partcie a mas toJosifek napísal:No data som si zalohoval este aj pred opravou na DVD-cka. Ale formatovanie 250Gb disku bude trvat nehorazne dlho... No disk ma este zaruku taze ak formatovanie poore(co sa mi raz stalo) tak ho proste vymenim Ale najviac sa mi paci to prve riesenie
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
tie errory a dll mohli byt dosledok uz poskodeneho xp cd. MOhol so este skusit v safe mode nejake instal uninstal alb. updaty driverou. Ak uz ides formatovat daj len quick a kazdopadne si potom vytvor viacero particii.. Ja mam len 40 gb disk a mam 2 part.. vzdy ked mam takyto problem formatujem len mensie C: .Pre kazdeho kto ma len jeden HDD je vytvorenie dalsej particie "by som povedal " nutnost..
Aha , tak pohoda potomJosifek napísal:No ale zalohy som mal na dvoch DVD len tie otravne updaty...AjsTi napísal:Toz co dodat , pouzivat treba ghosta a robit si zalohy. 8)
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.