Mam s tymto diskom podobny problem. Kupil som ho namiesto predchadzajuceho WD2500KS. Ked som chcel prekopirovat data s WD na Seagate, tak divne kolisala rychlost a po chvili vypisalo write error.
Mam ho uz par dni a skusal som vsetko mozne, SATA I, vypnut NCQ, ine konektory, externy SATA radic, kopirovanie cez siet. Doteraz sa mi nepodarilo uspesne nakopirovat vsetky data. Okrem toho tie data co su na disku nie vsetky pracuju korektne, este ze som ich nemazal s WDcka :roll: . Tiez som mal uz par modrych obrazoviek ako pises, alebo sa mi stava aj to, ze proste system spomali, vytuhne a nasledne sa PC same resetne. S tym WDckom ide vsetko bez problemou. Inak windows na tom Seagate startuje bez problemou a chvilami sa sprava uplne korektne, proste zrazu sa mu daco znepaci a bud padne cely system, alebo zlyha zapis, ci citanie. Tiez som parkrat zaznamenal divne zvuky pri zlyhani.
EDIT:// Tak zda sa ze viem kde je chyba u mna. Na DFI INF nf ULTRAII-M2 vysiel BIOS, ktory opravuje integritu signalu na SATA portoch. Skusal som disk v druhom kompe tiez s nforce4 a tam slape velmi pekne, je naozaj rychly. Myslim, ze disku ktory dokaze zapisovat kontinualne skoro 60MB sa tak da povedat :8O: . Kazdopadne z tohto vychadza aj to, ze co sa tyka kompatibility su no.1 disky WD . Teraz uz len dako flashnut ten BIOS s ULTRY na moju SLIcku, alebo cakat kym sa panom s DFI uraci take daco vydat aj pre tu moju

.
Len mi je zahadou preco ten disk blbol aj s pridavnym SATA radicom, to je asi tiez taky SHIT
EDIT:// Tak zistil som, ze BIOS s DFI INFINITY nf ULTRAII-M2 funguje aj na DFI INFINITY nf SLI-M2, avsak s diskom to nevelmi pomohlo. Aj ked je to hadam trochu lepsie, ale stale to poriadne nefunguje. Budem sa ho musiet zbavit

a kupit WD. Dost smola ze to nechce chodit s mojou doskou