kto ma skusenosti s tymto procakom? podarilo sa nam ho pretaktovat z 2400Mhz len na 2592Mhz bez zvysovania napatia. myslite ze je to strop?(bez zvysovania napatia)
je to na doske Asus M2N32 SLI Deluxe, 2x 1Gb RAM 667Mhz, graf.7950GX2
taktovanie Athlon 64 X2 4600+ pre AM2
Re: taktovanie Athlon 64 X2 4600+ pre AM2
kde je strop ? :roll:neophyte napísal:kto ma skusenosti s tymto procakom? podarilo sa nam ho pretaktovat z 2400Mhz len na 2592Mhz bez zvysovania napatia. myslite ze je to strop?(bez zvysovania napatia)
je to na doske Asus M2N32 SLI Deluxe, 2x 1Gb RAM 667Mhz, graf.7950GX2
to ti nikdo presne nepovie ... treba po pretaktovani testovat stabilitu a hnes zistis kde je strop
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 688253&p=3
s pozdravom, crux.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: St 20. Sep, 2006, 02:00
s chladenim problem nie je, ide okolo 40-42 stupnov. ja viem, ze stabilitou zistim kde je strop, len sa mi zda byt dost nizko. pochybnosti mam o tej delicke, ci funguje spravne , zvysili sme na 10(12) a everest ukazal vzdy 8. (blby everest?). aj podla toho to tak vychadza ze pri delicke 8 to slo cca pretaktovat o 8% a potom to uz asi nezvladali Ramky(HT takt sme aj znizovali aj zvysovali-to by malo byt ok).. tak neviem ako dalej.
viete apropo poradit nejaku dobru utilitu na pretaktovanie tohto procaku? okrem AI Booster
a este nechapem preco stracam zaruku zvysenim FSB? prosim vysvetlit.. ved ked dam FSB nazad oni zistia, ze bola zdvihnuta? v tomto som laik. diky
a co sa tyka napati, je to bezpecne zdvihat v tolerancii 10% ?
vdaka moc za rady
viete apropo poradit nejaku dobru utilitu na pretaktovanie tohto procaku? okrem AI Booster
a este nechapem preco stracam zaruku zvysenim FSB? prosim vysvetlit.. ved ked dam FSB nazad oni zistia, ze bola zdvihnuta? v tomto som laik. diky
a co sa tyka napati, je to bezpecne zdvihat v tolerancii 10% ?
vdaka moc za rady