.. Blaster .. co s nim

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

.. Blaster .. co s nim

Príspevok od používateľa Chris »

.. mam taky mensi problem.. mam Win XP.. a mam asi virus.. Blaster.. cize nabehne.. ze LSA bla bla... ze neodoslat.. a potom.. my... zapne odpocitavanie.. na vypnutie.. viem.. ze prikaz shutdown -a ho vypnem.,.. ale uz ma to nebavii.. ho vzdy vypinat.. avg ho nenaslo, adaware tiez nie.. tak poradte... aj som v registry vymazal.. nejaky lsass.. a teraz mi nechce vypnut pc.. ked dam start-vypnut.. sa mi zobrazi len prepnut uziv.. alebo odhlasit.. tak plss.. poradte....
nejaky soft.. ktory blastera odstrani.. a nejaky co opravi register.. najlepsie by bolo spolu s linka na download.. .velky diiiiiiiiiiiiiiiiiikes :wink:
MengelE
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa MengelE »

http://www.activevirusshield.com/antivi ... /index.adp?
je to free nieco ako avast staci sa regnut a cakat na reg key je to obdoba kasperskeho ale je to free a je slusny nasiel mi takeee veci ocom ine ani nesnili
Nikdy neni tak zle aby nemohlo byt horsie
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

diky.. ale skusal.. som to.. a furt to robi.. dokola.. cize nepomohlo... neviete este nieco?: :?
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

fix blast... a nist..

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"