Zvlastne zvuky

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Používateľov profilový obrázok
skill3r
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 20. Dec, 2005, 20:00

Zvlastne zvuky

Príspevok od používateľa skill3r »

Z neuricteho miesta na doske mi vychadzaju slabe pistave zvuky,nie ale vzdy.Napr. pri logovani do windows ked tukam heslo alebo pri zvecsovani a zmensovani okna z filmom. v bsplayeri alebo pri zvecsovani a zmensovani okna prehliadaca.Akoby to bolo z procesora alebo z dosky.Netusim co to moze byt
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

- jo stava sa to aj inim (mne pri skrolovani v "restore down" okne)
- uz to tu bolo viac X rozoberane a ak sa dobre pametam tak sa riesenie (a vysvetlenie) nenaslo.

T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
skill3r
Používateľ
Používateľ

aha diky.takze to nemam brat ako tazku zavadu?neznamena to nejaku zlu predzvest?Lebo ide o to ze som si poriadil staronovy Barton 2500+ a podarilo sa mi odlupit kustik z jadra ale procak nastasie ide.Ci to prave nieje pricina toho piskania.
AjsTi
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 31. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa AjsTi »

Je to z dosky a piskaju Ti tam cievky. Myslim , ze sa to nejak da zaliat a Tym to stlmis.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
skill3r
Používateľ
Používateľ

Takym bielim tuhym lepidlom co sa pouziva pri pajkovani?Taka biela palicka ak to poznas.
_skrat_
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 08. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa _skrat_ »

skill3r napísal:Takym bielim tuhym lepidlom co sa pouziva pri pajkovani?Taka biela palicka ak to poznas.
ak myslis silikonovu ci aku lepiacu pistol (to co pichnes do zasuvky a po zohriati sa roztavi ta tycinka :) ), tak ano, aj tym sa to da a popripade to ide aj lahko dolu...aj v origos elektronike si to clovek moze vsimnut...tiez take nieco ako chemopren som uz videl na cievkach v audio/video zariadeniach..sak vyskusaj najprv tu pistol...ide tu vlastne o utlmenie vysokych frekvencii z tych cievok, kedze velmi rychlo ako keby kmitaju...no ale totok som tu na fore davno cital, nieje to z mojej hlavy :wink:
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
deer
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa deer »

taktiez sa da pouzit obycajny vosk zo sviecky,pouzivam ho bezne alebo plastelina, ale ta sa samozrejme tazko odstranuje
MB Asus A8V,CPUAthlon 64 3000+, RAM DDR 2GB, HDD WD 320GB/7200rpm., VGA GF6600, ATX 350W
robour
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 26. Jún, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa robour »

Vosk zo sviecky je makky a mrvi sa. Myslim ze lepsie riesenie je pouzit klasicky chemopren. Nechat ho poriadne zatvrdnut.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"

Návrat na "Základné dosky"