Zvlastne zvuky
Zvlastne zvuky
Z neuricteho miesta na doske mi vychadzaju slabe pistave zvuky,nie ale vzdy.Napr. pri logovani do windows ked tukam heslo alebo pri zvecsovani a zmensovani okna z filmom. v bsplayeri alebo pri zvecsovani a zmensovani okna prehliadaca.Akoby to bolo z procesora alebo z dosky.Netusim co to moze byt
ak myslis silikonovu ci aku lepiacu pistol (to co pichnes do zasuvky a po zohriati sa roztavi ta tycinka ), tak ano, aj tym sa to da a popripade to ide aj lahko dolu...aj v origos elektronike si to clovek moze vsimnut...tiez take nieco ako chemopren som uz videl na cievkach v audio/video zariadeniach..sak vyskusaj najprv tu pistol...ide tu vlastne o utlmenie vysokych frekvencii z tych cievok, kedze velmi rychlo ako keby kmitaju...no ale totok som tu na fore davno cital, nieje to z mojej hlavyskill3r napísal:Takym bielim tuhym lepidlom co sa pouziva pri pajkovani?Taka biela palicka ak to poznas.
P4 2.8 Prsctt*GA-8IK1100*80GB SATA*1,5 GB*SAMSUNG 616E*LG 4160B*Chill 400P2*Leadtek TV2000XP Expert*R9200SE*SB Audigy 2
Vosk zo sviecky je makky a mrvi sa. Myslim ze lepsie riesenie je pouzit klasicky chemopren. Nechat ho poriadne zatvrdnut.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"