Stary notes, problem s inputom

Všetko o notebookoch, PDA, tablet PC ich problémoch...
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Stary notes, problem s inputom

Príspevok od používateľa jaffar »

Mam doma jeden 486/50 notebook. Problem je v tom, ze absolutne nejde klavesnica. Ani zabudovana, ani externe pripojena. To iste mys. Sice je v biose povolena aj norton by ju mal brat, ale nejde. Ani ps/2 ani com.
Pocitac bez problemu nabehne do NC, ale potom nemozem (necakane :roll: ) nic robit.
Napada niekoho ako by sa dala ozivit klavesnica, pripadne aspon mys, aby som mohol skopirovat obsah disku. Totiz na tom kompe pracuje BFU, ktory tam ma nezalohovane veci, ktore su nepostradatelne.
Rozobratie by som bral az ako poslednu moznost, kedze k tomu, aby som sa dostal k disku treba rozobrat cely notes a navyse ani neviem, ako sa v takom krame pripaja a ci vobec zozeniem redukciu
Dakujem za rady.
Používateľov profilový obrázok
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

- ak chces zachranit data tak disk vyber, zapoj do ineho PC alebo do USB suflika (ak je IDE maj by ist)
- skus nabotovat z diskety

T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jaffar »

Aha. Zabudol som napisat. Skusal som boot disketu dosu, ale klavesnica takisto nesla. Mam pocit, ze jedina cesta je to rozobrat, len pravdu povediac bojim sa toho, ze ten disk bude prilis zakopany a kym ho vyberiem...

No nic. Btw v takych starych strojoch sa pouzivali ake disky? co si mam vlastne zadovazit za redukciu? Asi tam nebude standardny 2,5" disk :?

Návrat na "Mobilné PC"