Mam doma jeden 486/50 notebook. Problem je v tom, ze absolutne nejde klavesnica. Ani zabudovana, ani externe pripojena. To iste mys. Sice je v biose povolena aj norton by ju mal brat, ale nejde. Ani ps/2 ani com.
Pocitac bez problemu nabehne do NC, ale potom nemozem (necakane :roll: ) nic robit.
Napada niekoho ako by sa dala ozivit klavesnica, pripadne aspon mys, aby som mohol skopirovat obsah disku. Totiz na tom kompe pracuje BFU, ktory tam ma nezalohovane veci, ktore su nepostradatelne.
Rozobratie by som bral az ako poslednu moznost, kedze k tomu, aby som sa dostal k disku treba rozobrat cely notes a navyse ani neviem, ako sa v takom krame pripaja a ci vobec zozeniem redukciu
Dakujem za rady.
Stary notes, problem s inputom
Aha. Zabudol som napisat. Skusal som boot disketu dosu, ale klavesnica takisto nesla. Mam pocit, ze jedina cesta je to rozobrat, len pravdu povediac bojim sa toho, ze ten disk bude prilis zakopany a kym ho vyberiem...
No nic. Btw v takych starych strojoch sa pouzivali ake disky? co si mam vlastne zadovazit za redukciu? Asi tam nebude standardny 2,5" disk
No nic. Btw v takych starych strojoch sa pouzivali ake disky? co si mam vlastne zadovazit za redukciu? Asi tam nebude standardny 2,5" disk