WD2500KS problem.
- Ma3iX
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Apr, 2006, 02:00
WD2500KS problem.
Kupil som si WD2500KS 16MB cache no mam s nim nejake problemy.
Wo winxp mi ho nechce naformatovat na NTFS ani na FAT32, vzdy zamrne komp.
Naformatoval som ho pri instalacii WinXP ale po naistalovani na disk z neho nebootuje, nic sa nedeje iba cierna obrazovka.
Moze to byt tym ze na doske je iba SATA1 a na disku SATA2?
Ked ten disk mam naformatovany a pripojeny vo Windowse (na disku IDE wd400 mam winxp) tak mi zachvilku zamrzne komp.
Naformatoval som ho pri instalacii WinXP ale po naistalovani na disk z neho nebootuje, nic sa nedeje iba cierna obrazovka.
Ked ten disk mam naformatovany a pripojeny vo Windowse (na disku IDE wd400 mam winxp) tak mi zachvilku zamrzne komp.
Re: WD2500KS problem.
Pravidlo 1 ! Napis ake mas pc , z toho co si popisal , je jasne iba to , ze Ti mrzne pc.Ma3iX napísal:Kupil som si WD2500KS 16MB cache no mam s nim nejake problemy.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- Ma3iX
- Nový používateľ
Sorry, pocitac mam v podpise ale akosi sa mi nezobrazuje.Pravidlo 1 ! Napis ake mas pc , z toho co si popisal , je jasne iba to , ze Ti mrzne pc.
Tak tu je:
ASUS P4P800-X,
INTEL Celeron D 315 2,26ghz@3400Mhz,
DDR 512 MB 400MHz,
ATI Radeon 9600Pro 256MB,
WD 40GB,
SB Live! 5.1,
DVD Combo Lite-On,
DVD-RAM Asus 1608 P3S,
zdroj ColorSit 420W,
WD2500KS 16MB SATA2
Skus aktualizovat bios. A pozri sa ci na HDD neni jumper na prepnutie SATA disku z SATA 2 na SATA 1.Ma3iX napísal:Sorry, pocitac mam v podpise ale akosi sa mi nezobrazuje.Pravidlo 1 ! Napis ake mas pc , z toho co si popisal , je jasne iba to , ze Ti mrzne pc.
Tak tu je:
ASUS P4P800-X,
INTEL Celeron D 315 2,26ghz@3400Mhz,
DDR 512 MB 400MHz,
ATI Radeon 9600Pro 256MB,
WD 40GB,
SB Live! 5.1,
DVD Combo Lite-On,
DVD-RAM Asus 1608 P3S,
zdroj ColorSit 420W,
WD2500KS 16MB SATA2
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Nemusi , je to spetne kompatabilne a niekedy treba naozaj prehodit ten jumper. Pozrel som si bios na tvoju dosku a od verzie je nieco taketo:Ma3iX napísal:Mozno to bude BIOSom, na disku su jumpere, aj som skusal ale nepomohlo..tak neviem....
Ved disk SATA2 musi ist v pohode na doske so SATA1, nie?
Version 1008
Fix system is unstable when system is being overclocked and use a SATA HDD at the same time. Posledny bios nie beta je 1009. Takze neviem , nemas to pretaktovane , alebo tak ? Aha mas
Ty mas ovsem inu doskupeco2 napísal:Mam ten isty disk na SATA a zatial ziadny problem ... chybu asi fakt hladat niekde inde. Jumper mam prehodeny normal na SATA, SATA 2 by asi nefungoval...
- Ma3iX
- Nový používateľ
No, nic nepomohlo..ani netaktovat, ani flash biosu lebo tam uz bol novy bios... tak neviem co tomu moze byt.
Skusal som nan naistalovat XP ale zaseklo sa pri kopirovani suborov....shit
Budem ten disk musiet skusit na inom kompe asi....ale dnes je iba streda
Po starte Win sa spustaju programy, mys sa zacne sekane pohybovat a po chvilke sa uplne zasekne, a HDD LED svieti naplno..
Po starte Win sa spustaju programy, mys sa zacne sekane pohybovat a po chvilke sa uplne zasekne, a HDD LED svieti naplno..
Iny komp a ked bude i tam rovnako blbnut , na reklamaciu.Ma3iX napísal:No, nic nepomohlo..ani netaktovat, ani flash biosu lebo tam uz bol novy bios... tak neviem co tomu moze byt.