Gigabyte-965P-DS3 problem
Gigabyte-965P-DS3 problem
Mam MB Gigabyte-965P-DS3+C2D E6400+2 x 1 GB DDR2-750MHz Kingston HyperX CL4.Zdroj Chill CP-450A2- ATX 2.2, grafika ATI X800GTO.
Poskladal som to, zapnem pc,nic nenabehlo, ale nieco sa odpalilo.Zacitil som zapach, ako keD sa nieco spali.Zapnem este raz a roztocil sa vetrak zdroja + CPU, tocia sa mozno 3 sekundy a vypnu sa.
KeD chcem ho zapnut naspat, tak normalne to nejde, len keD pc vypnem zo zasuvkya zapnem naspat.
KeD som vypol pridavne napajanie, tak ventilatori bezia normalne,disk maka,ale nenabehne monitor.
Odisiel mi zdroj, alebo nieco ine?
Poskladal som to, zapnem pc,nic nenabehlo, ale nieco sa odpalilo.Zacitil som zapach, ako keD sa nieco spali.Zapnem este raz a roztocil sa vetrak zdroja + CPU, tocia sa mozno 3 sekundy a vypnu sa.
KeD chcem ho zapnut naspat, tak normalne to nejde, len keD pc vypnem zo zasuvkya zapnem naspat.
KeD som vypol pridavne napajanie, tak ventilatori bezia normalne,disk maka,ale nenabehne monitor.
Odisiel mi zdroj, alebo nieco ine?
Skus si pricuchnut k jednotlivym komponentom, prip. ich vizualne skontrolovat ci tam nie je nieco puknute, alebo zcernale...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
Takze zatial mam taketo poznatky:
- namontoval som novu dosku,cpu,1 ramku,zapojil mechaniky,hdd,
mal som napojene aj pridavne napajanie, tak ventilator a zdroj
sa rozbehli mozno na 2-3 sekundy a vypli sa.
- odpojil som pridavne napajanie, ventilator a zdroj idu normalne.
- zapojil som naspat staru dosku,cpu,ram vsetko ide ok.
- namontoval som zase nove komponenty a pozapajal vsetky
ventilatory, dal som este jednu ramku, SB Audigy a ventilatori
ani zdroj sa vobec neroztocia.
Takze mi z toho vypliva, ze zrejme nestiha zdroj.
Aky mate nato nazor?
- namontoval som novu dosku,cpu,1 ramku,zapojil mechaniky,hdd,
mal som napojene aj pridavne napajanie, tak ventilator a zdroj
sa rozbehli mozno na 2-3 sekundy a vypli sa.
- odpojil som pridavne napajanie, ventilator a zdroj idu normalne.
- zapojil som naspat staru dosku,cpu,ram vsetko ide ok.
- namontoval som zase nove komponenty a pozapajal vsetky
ventilatory, dal som este jednu ramku, SB Audigy a ventilatori
ani zdroj sa vobec neroztocia.
Takze mi z toho vypliva, ze zrejme nestiha zdroj.
Aky mate nato nazor?