formatovanie

Sekcia o programovaní, programovacích jazykoch...
Používateľov profilový obrázok
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 26. Mar, 2006, 02:00

formatovanie

Príspevok od používateľa kemper18 »

Ja viem ze je to dost blbe ale neviem naformatovat PC, teda viem ale iba ak mam spustaciu disketu a ano ja nemam na kompe mechaniku. Mam dva disky a podarilo sa mi sformatov ten kde nieje system, ale ten so systemom uz nejde, tak pls help.
Marek
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Marek »

No moznosti je viac. Ak tam ides instalovat WinXP tak na zaciatku instalacie ti da moznost vybrat disk na ktory chces instalovat a ponukne ti ho aj sformatovat.

Ak tam ides davat starsi Win, tak si vytvor spustacie CD, ktore bude fungovat rovnako ako disketa. Ja som si tak vytvoril spustacie CD pre Win98, ale potrebujes k tomu disketovku a spustaciu disketu. Napriklad v Nerovi je takato moznost.
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ

Ked tam vlozim Xp, TAK MI NAPISE: "Setup cannot continue because the version of Windows on your computer is newer than the version on the CD.

Warning: If you decide to delete the newer version of Windows that is currently installed on your computer, the files and settings cannot be recovered."

Takze ostava len nejak vytvorit to CD, ja som to skusil, ale som uz mal sp. disketu a ten obsah som prekopiroval na cd, avsak to nejde, tak ja uz fakt neviem
kemper18
Nový používateľ
Nový používateľ

Ok, uz to mam hotove, mozte LOCK a zmazat

Návrat na "Programovanie"