dlhy start wXp
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
dlhy start wXp
zdravim, kedze som po prebdenej noci omylom spustil ten nadherny virus co lietal icq tak som sa rozhodol ze uz aj tak preinstalujem zavsivaveny win na booku. po nahodeni nanovo wXp sp2, sada beznych ovladacov na grafiku, zvukovku, maticnu a klavesnicu, tusim som nahodil este wifi kartu a bt, nic viacej, ziadne softy neboli este nainstalovane sa zrazu book spusta dost dlho, tj, vypne sa obrazovka vytajte, naskoci plocha a ja si mozem tak husy past na tej luke lebo este minutu 2 tam je, a pritom predtym to spreskocilo hned z predchadzajuceho stavu na plochu so startom a seckym okolo, viem si spustit spravcu uloh ale ziadna podozriva aplikacia nebezi, vytazeny procak neni, ramka to iste. dalsi gool win sa nevie ani vypnut, pekne bezpecne si chce ulozit svoje nastavenia ale ked som zavrel book a otvoril ho na druhy den vecer tak este stale veselo sa snazil ukladat. jednoducho mu bud nesadol nejaky kodek, alebo mi ho nieco chytlo cez net, ale inac sa to nesprava, bezi pekne plynule, tak aj pochybujem zeby to bol nejaky vyrus alebo daco podobne
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
no zdravim mam pocit ze som dalsi uzivatel tohto skveleho virusu
zaneprazdnuje mi RAM a CPU zapina a vypina programy ako sa mu chce katasrtofa ... podla doterjsich info sa posiela sam vsetkym uzivatelom ktorych mas v ICQ liste cize odporucam poslat info kamaratom nech neotvaraju linky co im posles
mne pomohol az format disku antivirus ho nasiel no vzdy sa niekam skopiroval cize tam bol znova a znova
zaneprazdnuje mi RAM a CPU zapina a vypina programy ako sa mu chce katasrtofa ... podla doterjsich info sa posiela sam vsetkym uzivatelom ktorych mas v ICQ liste cize odporucam poslat info kamaratom nech neotvaraju linky co im posles
mne pomohol az format disku antivirus ho nasiel no vzdy sa niekam skopiroval cize tam bol znova a znova
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
nho ale ja som cely disk formatol, najprv som tam len preinstaloval win, kedze som pocas instalacky hral este cod2 po nete a potom som sa az rozdumal a este raz nahodil nanovo win, tj, zrusit particiu, format disku a tak tam win, a win som konkretne na tento stroj daval uz asi 6 krat a este mi to nerobilo, ale skusim v priebehu zajtrajska ten soft, snad pomoze potvora. imho toho icq som otvoril den predtym nez sa rozsirili prve spravy o nom
Watching you ...
Nenastavuje , optimalizuje system na rychlejsi start. Takze skus pouzit defragmentaciu , ale za pomoci O&O software.jararak napísal:rozdiel je len v slove, spravil som preklep, jasne ze tam nemam bootxp, ale bootvis, alebo som aspon nenariazil na nejake pokrocile moznosti nastavenia
Naposledy upravil/-a AjsTi v Po 13. Nov, 2006, 12:59, upravené celkom 1 krát.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.