vcera som do kompu zapojil novy zdroj Seasonic S12-500, vsetko koser a podla navodu, a pri prvom zapnuti (case stale lezal na koberci) sa spustil komp, nieco zasycalo a z mojho 2-rocneho Maxtor IDE 160GB harddisku sa zacalo dymit. A bol tam smrad jak keby sa spalil.
Komp som hned vypol, case postavil na nohy a zase zapol. Nic uz nezasycalo, ale POST sa nevedel dostat cez detekciu harddiskov - musel som startovat s podrzanym DEL tlacidlom, az potom to islo.
No aby som to skratil, ten disk sa teraz neda zdetekovat ani len v BIOSE a na jednom cipe vidim ze je vypalena taka mala dierka. Mal som tam kvantum dat a som z toho dost v prdeli. System uz teraz funguje, mam este jeden SATA disk, ale bojim sa uz na ten zdroj napojit hocico dalsie - co ked sa to stane znova.
Nevie mi niekto prosim vysvetlit, ako sa toto mohlo stat? Menil som uz viacero zdrojov a vzdy vpohode, az tento Seasonic mi toto urobi? A to ma byt najvyssia kvalita??
P.S. Jedine stastie ze mi namiesto disku neodislo nieco drahsie: napriklad moja cisto nova MSI X1950Pro 512M