takze bios mi uz od zaciatku kupy novej dosky(ASRock 775Dual-VSTA) ide straaasne pomaly...napriklad vykreslovanie obrazovky biosu prebieha po jednom riadku. ak uz sa konecne obrazovka vykresli tak aj pohyb po menu je otrasne pomaly...proste staci si predstavit ze je to ako v spomalenom filme...
v obxode kde som to kupoval mi nevedeli povedat o co moze ist a kamos co mi poradil co by mohlo byt zle nastavene tak vsetko bolo ok...mam USBckovu klvesnicu tak som skusil dat normal PS2 ale ziadna zmena...preflashoval som bios na najnovsiu verziu(aj ked neviem preco mi tam dole pise ze © 2004 :/ ked verzia je z augusta 2006)
stretli ste sa tym uz niekedy? mate nejake napady? dik za odpoved
pomaly bios :/
Skus zapojit len to najnutnejsie ako cpu , ram grafiku a pouzi ps/2 klavesnicu. Ci nieco "nezdrzuje" svojim sposobom. A najlepsie je opcas cele vybrat von , vybrat baterku a clear cmos. Aspon na 5 minut.
Naposledy upravil/-a AjsTi v St 29. Nov, 2006, 19:58, upravené celkom 1 krát.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
hmm
tak skusil som aj vybrat baterku aj vsetko nevyhnutne odpojit a stale nic...zrejme tu dosku budem musiet reklamovat...sakra..len ma stve ze mozem az 30dni byt bz compu takze shit...co uz no..ale dik aj tak za odpovede...