cely test
- velmi slabe oc moznosti - 3.125GHz max.
celkovy debakel asi najlepsie vystihuje:
Benchmark-Analyse: Gegen Intel keine Chance
Edit By CrakeN : Upravil som ti link, roztahoval stranku
Benchmark-Analyse: Gegen Intel keine Chance
Ved to je serverova ediciaMemnon napísal:nevim naco to bude beznemu uzivatelovi ( v dohladnej dobe) ale vyzera to pekne to musim uznat
igen igen, zlozim si doma pc s 2cpu a 10hdd, nepatri taka vec nahodou do klimatizovanej serverovne? To uz asi nebude pc na hranie a bruzdanie webu, ani na grafiku, ultra maxi big case doma nechovamCrakeN napísal:Ja ? Ide o to, ze doska ma dva chipsety, co dovoluje dvojnasobne osadenie SATA portov, USB portov, PCIe slotov (4 plnohodnotne x16) a mnohe ine. V tom je hlavna vyhoda 4x4.
s tymto absolutne suhlasim, a navyse dodam , ze pokial by tam boli 4 grafiky, 2 procaky, 10 diskov, mechanik ventilatorov a co ja viem coho, vyskutuje sa tu problem - kedze na trhu este nie je az tak vela 1kW zdrojov...Scorp napísal: igen igen, zlozim si doma pc s 2cpu a 10hdd, nepatri taka vec nahodou do klimatizovanej serverovne? To uz asi nebude pc na hranie a bruzdanie webu, ani na grafiku, ultra maxi big case doma nechovam
K tomu mozem dat 4vga? Spotreba teda vyse 1KW? A herne konzoly vyjdu asi 5x lacnejsie a spotreba je 5x nizsia? Kto si chce teda zahrat na namakanom 4x4 od AMD a mat v obyvacke jadrovy reaktor? Niemand?
Intel sice lepi CPU dokopy, ale aspon to funguje a v jednoduchosti je krasa... a vykon AMD ani CPU nezlepi, radsej nech si ludia kupia uzasne drahu dosku a zlepia si v nej 2 cpu doma
// 1000€ za non stop prevadzku rocne na full vykon je dost hardcore