maxtori a par otazok
maxtori a par otazok
Takze mozno si par zvas vsimlo ze som tu bezuspesne zhanal elektroniku na moj disk maxtor ktory mi vyhorel.Mam par otazok.Co si myslite o kompatibilite elektroniky novsieho a starsieho modelu s tymi istimy parame(moj 6Y080P0 ,teraz sa predava 6L080P0)?A dalej je niekto ochotny za financnu odmenu zapozicat elektroniku pre model 80GB 7200Rpm 8MB cache ser.c. 6Y080P0 aby som si z mojho disku mohol prekopirovat data na nejaky iny?Dakujem.A aby som este nezabudol tu je aj link ako vyzera to co potrebujem pozicat http://www.directupload.net/images/061125/cb2QQpbv.jpg
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Myslim si, ze by to mal robit niekto, kto ma dobre znalosti elektortechniky, ja by som si na to netrufol ani nahodou.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Ze nie? Tak si to skus....
Obecne, ak prehadzujes elektroniku medzi diskami, tak musis mat elektroniku zo stejneho disku, stejneho typu, kapacity, a este aj vyrobnej serie. Ale ani tak nemas nikde garantovane, ze to pobezi, uspesnost je 50%.
Prehadzovat elektroniku s funkcneho hdd na tvoj a potom zase nazad by som nerobil uz vobec. Je to prilis nebezpecne, ak sa nieco zomele, uz to neopravis a ty aj kamos budete bez hdd.
Obecne, ak prehadzujes elektroniku medzi diskami, tak musis mat elektroniku zo stejneho disku, stejneho typu, kapacity, a este aj vyrobnej serie. Ale ani tak nemas nikde garantovane, ze to pobezi, uspesnost je 50%.
Prehadzovat elektroniku s funkcneho hdd na tvoj a potom zase nazad by som nerobil uz vobec. Je to prilis nebezpecne, ak sa nieco zomele, uz to neopravis a ty aj kamos budete bez hdd.
Len pre zaujimavost.Funguje to.Dnes sa mi dostal do ruk presne totozny disk.Prehodil som elektroniku a cuduj sa svetu.Disk sa vratil medzi zivych.Takze mozem potrvdit ze sa to tak da riesit a niesu s tym ziadne problemi.Teraz mam vsetky dolezite veci spet.
Spoiler: ukázať