Nvidia 6800 Ultra + Thermaltake Schonner /CL-G0009/
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
Nvidia 6800 Ultra + Thermaltake Schonner /CL-G0009/
Prosim poradte mi, ci tento chladic uchladi dobre moju grafiku. Nieje taktovana a ani nebude.
Teraz tam mam zalman vrtulu a pojde von, uz mi lezie na nervy.
Dakujem
Teraz tam mam zalman vrtulu a pojde von, uz mi lezie na nervy.
Dakujem
-
- Nový používateľ
heatman:
Zalman je sice dobry chladic, ale je na moj vkus velmi hlucny. Ked nehram hru a je na minimalnych otackach, tak je to najhlucnejsi komponent v mojom PC.
Hned za nim zrejme poleti aj Freezer. Tiez sice chladi, ale huci ako Boeing 747 ked nakopava motory.
Teda s vykonom som spokojny, ale Db musia ist dole.
Zalman je sice dobry chladic, ale je na moj vkus velmi hlucny. Ked nehram hru a je na minimalnych otackach, tak je to najhlucnejsi komponent v mojom PC.
Hned za nim zrejme poleti aj Freezer. Tiez sice chladi, ale huci ako Boeing 747 ked nakopava motory.
Teda s vykonom som spokojny, ale Db musia ist dole.
Schonner podla mna ani omylom. Zalman na 5V moze byt pre niekoho hlucny (ja som ho tiez pocul pri 5V), takze by som sa nedivil, tiez som presiel tymto. Ale ine riesenie pri tejto karte nevidim. Este ak by sa ti chcelo v ramci testu, kup si toto:Heatman napísal:Urcite ti ju uchladi dobre.Ale nechapem co mas proti zalmanovi je to dost dobry chladic.
http://www.tntrade.sk/shop/index.php/de ... nd-edition
Mozem garantovat ze na 5V je tichsi nez zalman a teploty napr. na 7600GT boli 38-39 v idle. Vcera som take montoval dva.. Ked budes brat z ineho shopu, daj bacha na Second Edition.
sentimentálna spomienka - valid cpu
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Ten chadic je skoro to iste co zalman ja ho mam doma a nie je nejak extra tichy.l0k2 napísal:Schonner podla mna ani omylom. Zalman na 5V moze byt pre niekoho hlucny (ja som ho tiez pocul pri 5V), takze by som sa nedivil, tiez som presiel tymto. Ale ine riesenie pri tejto karte nevidim. Este ak by sa ti chcelo v ramci testu, kup si toto:Heatman napísal:Urcite ti ju uchladi dobre.Ale nechapem co mas proti zalmanovi je to dost dobry chladic.
http://www.tntrade.sk/shop/index.php/de ... nd-edition
Mozem garantovat ze na 5V je tichsi nez zalman a teploty napr. na 7600GT boli 38-39 v idle. Vcera som take montoval dva.. Ked budes brat z ineho shopu, daj bacha na Second Edition.
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
-
- Nový používateľ
Ja som mal nieco taketo na 6800LE 16/6 bez taktu a bolo to tak na hrane(cca 70-75). Otazka je co je to v pohode... Ta Ultra nie je az taka jednoducha karta, ze by sa tam dal rovno supnut pasiv.
Takto to cca vyzeralo cele, vsetko na 5V.
http://www.foto.aim.sk/ll2.jpg
Takto to cca vyzeralo cele, vsetko na 5V.
http://www.foto.aim.sk/ll2.jpg
sentimentálna spomienka - valid cpu
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Az si dobre pamatam, casto bolo pisane, ze 6800Ultra grafiku Schooner cisto pasivne neuchladil. Zvladal len LE a nonUltra. S ofukom by sa to hadam ale dalo. Zalezi uz len aka miera ofuku by bola potrebna.
Na CPU, ak pasiv, jedine Ninja. V tom je neprekonatelny. Vahy by som sa urcite nebal. Ja mam dosku priskrutkovanu len na dvoch miestach a mal som tam okrem Ninja pasivu aj tazsie chladice.
Na CPU, ak pasiv, jedine Ninja. V tom je neprekonatelny. Vahy by som sa urcite nebal. Ja mam dosku priskrutkovanu len na dvoch miestach a mal som tam okrem Ninja pasivu aj tazsie chladice.
-
- Nový používateľ
sice som tu mozno neskoro, ale aj tak :
ja ho mam tiez, ak chces pasiv tak Schooner patri k najlepsim, ja ho mam na GF68, vid. podpis, taktavana byvala na 460MHz(kvoli druhej karte som musel tak znizit), uchladil ju tak tak ale stacilo to, no odkedy mam pod touto kartou druhu tak uz ju musim ofukovat, zatial mam na druhej karte povodny chladic, ale ked sa k tomu konecne dostanem(citaj dokopem sa k tomu) tak prvy chladic po ktorom budem kukat bude opat Schooner a jedinym negativom co ma moze od neho odradit bude jeho vyska, aby som ho tam dostal
ja ho mam tiez, ak chces pasiv tak Schooner patri k najlepsim, ja ho mam na GF68, vid. podpis, taktavana byvala na 460MHz(kvoli druhej karte som musel tak znizit), uchladil ju tak tak ale stacilo to, no odkedy mam pod touto kartou druhu tak uz ju musim ofukovat, zatial mam na druhej karte povodny chladic, ale ked sa k tomu konecne dostanem(citaj dokopem sa k tomu) tak prvy chladic po ktorom budem kukat bude opat Schooner a jedinym negativom co ma moze od neho odradit bude jeho vyska, aby som ho tam dostal
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže