taktovanie Celeron D 2,53
taktovanie Celeron D 2,53
Som absolutny laik v taktovani a chcel by som to skusit. Mam Celeron D325 2,53GHz. Do BIOSU nechcem zasahovat. Existuje nejaky jednoduchy program na taktovanie bez nutnosti restartovania pc a zasahu do BIOS-u ???Ozaj a mam dosku ASRock P4I48 soc. 478 a 350W zdroj.
no neviem ako si to predstavujes bez zasahu do BIOS-u,ale asi to bude nemozne,aspon na tu moju hranicu co som mal este pred rokom vid: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 1130008712
najprv musis mat ako vzdy GOOD dosku,co je zakladom pre OC,nejake dobre chladenie,potom nejake tie skusenosti,nevravim ze ja som sa tak narodil,ale pretaktovanie si vyzaduje moc energie a trpezlivosti,niekedy su to restarty za sebou,lebo zamrza alebo nenabieha,ale ak popises co vsetko mas v bedni,myslim PC,sa mozeme pokusit nejako to riesit,s radostou pomozeme kazdemu
najprv musis mat ako vzdy GOOD dosku,co je zakladom pre OC,nejake dobre chladenie,potom nejake tie skusenosti,nevravim ze ja som sa tak narodil,ale pretaktovanie si vyzaduje moc energie a trpezlivosti,niekedy su to restarty za sebou,lebo zamrza alebo nenabieha,ale ak popises co vsetko mas v bedni,myslim PC,sa mozeme pokusit nejako to riesit,s radostou pomozeme kazdemu
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb