zivotnost CPU
- ---Diablo---
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
zivotnost CPU
mohol by mi niekto len tak priblizne povedat o kolko sa znizi zivotnost cpu po dodani napatia zhruba tak o 0.100V?
Ja si myslim, ze zivotnost viac zalezi od teploty ako od napatia
CPU: Intel Core i5-3570K; RAM: 2x4GB Kingston Hyper-X Red 1600MHz CL9; GPU: ZOTAC nVidia GeForce GTX 650Ti AMP! Edition; MB: ASRock Z77 EXTREME4; SSD: OCZ-Vertex 4 120GB HDD0,1: 2x Western Digital RE4 2x1,5TB WD1503FYYS; Zdroj: Seasonic SSR-550RM 550W 80 Plus Gold; CPU Cooler: Noctua NH-U12DX
myslel som tym skor, ci sa obvody v cpu daju za neextremnych podmienok znicit tak, ze cpu bude uplne nefunkcne
to som ale krasne inteligentne napisal
teraz pre tych s nizsim IQ
Pocul uz niekto o tom, ze by sa niekomu d******o pc samo od seba, pretoze bolo stare?
Toto s zivotnostou dnesnych CPU pri vysokej teplote je cista teoria, v praxi to este nie je overene...proste na to nebol cas a teoria saje
to som ale krasne inteligentne napisal
teraz pre tych s nizsim IQ
Pocul uz niekto o tom, ze by sa niekomu d******o pc samo od seba, pretoze bolo stare?
Toto s zivotnostou dnesnych CPU pri vysokej teplote je cista teoria, v praxi to este nie je overene...proste na to nebol cas a teoria saje
Me like Pentium
- kacerko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 11. Okt, 2006, 02:00
hmm mal som v servise comp 2 mesiace az na koniec som sa nasral a zobral som to zo znamim do ruky a bolo to V RAM-ke hehe necudo ze LIBRA skrachovala ked nevedeli taku TRIVIALNU vec...
MOTHERBOARD foxconn Intel celeron D 3.0 TAKT na 3.5 1GBRAMduall blitz a goodram GEforce 7300LE HDD160GB MAXTOR zdroj 400w NO NAME
SKLADAM compy TAKTUJEM CHODIM NA PRETAKTOVANIE ...teda som
SKLADAM compy TAKTUJEM CHODIM NA PRETAKTOVANIE ...teda som