No vsimol som si, ze tu vobec nie je thread o tejto vynikajucej hre...
Ja som ju ale pred tyzdnom znovu vyhrabal zo suplika, a tak ma to chytilo, ze hravam kazdy den minimalne 1 hod., co je na mna teda velky vykon
Hrava to tu niekto z vas? Aky mate rating? Na ake servery chodite?
Asi pol roka dozadu som to hraval s kamaratom. On sa dostal do prvej desiatky na Svk a ja som iba mierne zaostaval. Ale uz som chlavabohu prestal, lebo je to strasna zavislacina.
killswitch napísal:vacsina ludi to tu hraje, len ked su na lanke...
ja som hraval aj po lanke, ale casom sa nieco posahalo a uz mi nejde pripojit sa na net v hre
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT@,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Ked spustim hru a zacne sa prepinat do Full screenu a aj sa tam prepne, ale iba na ciernu obrazovku pockam 2 sekundy a restart PC.
Neviem v com to moze byt ale vsimol som si ze sa mi automaticky nenainstalovala starforce (vo vlastnostiach systemu) a tato hra ju potrebuje na spustenie.
ak myslis starforcom ten "virus/spyware" co sa instaluje do tvojho kompu bez tvojho vedomia, tak to ozaj nebude trackmaniou
trackmania nations je totiz FREE takze by bola blbost aby mala nejaku ochranu
pravdepodobne mas zasrany windows, takze pekne zazalohuj, format a vsetko nanovo
takze trackmania nations aj ked je free tak ti do kompu nainstaluje starforce. mam to overene.
a komp mam v poriadku takze ja by som to videl v problemovej spolupraci s kartami ati. keby mal niekto nejaku skusenost s tym, pripadne to vyriesil, napiste, na nete sa o tom pise, ale ja som riesenie zatial nenasiel...
no ja som to dost hraval na odreagovanie 2polrok 4 rocnika na strednej a mal som aj pekny rating 200 na slovensku a 12000 na svete +- bavilo ma to ale po 5 mesiacoh som k tomu znova zavital a ani som si skrknut nevedel
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel