mihanie obrazu na crt samsung 753DFX
mihanie obrazu na crt samsung 753DFX
posledne dni pozorujem mihanie obrazu na mojom crt monitore
moze byt dowod ten ze mam nainstalowane len owladace k ati karte bez ccc?
alebo to robi redukcia z dvi na d-sub?
alebo monitor dosluhuje?
mam rozlisenie 1024*768 pri 85 Hz
moze byt dowod ten ze mam nainstalowane len owladace k ati karte bez ccc?
alebo to robi redukcia z dvi na d-sub?
alebo monitor dosluhuje?
mam rozlisenie 1024*768 pri 85 Hz
No ovladacmi to nebude. Skor by som si tipol , ze monitor dosluhuje , ale nikde si nenapisal aky stary mas ten monas a o ake presne "mihanie" sa jedna. A ani redukciou.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
monitor som kupowal w maji 2003 spolu s wtedajsou nowou zostawouAjsTi napísal:No ovladacmi to nebude. Skor by som si tipol , ze monitor dosluhuje , ale nikde si nenapisal aky stary mas ten monas a o ake presne "mihanie" sa jedna. A ani redukciou.
a je to mihanie hlawne na lawej strane(oblast 5 cm pasu) nie je welmi wyrazne
a welmi male mihanie pozorujem na celej ploche
siel asi 3 tyzdne s nowou zostawou ok
potom som zacal pozorowat cudne ostry obraz(akoby siel na 75 hz)
preinstalowal som owladace bolo to par dni ok a pred tyzdnom zacal okrem toho ostreho obrazu aj mihat
Ati ati ati. Mno ovladacie panely , obrazovky , upresnit , kliknes na monitor a nastavit - obnovovaci kmitocet , ako plocha. A zrus si zaskrtnutie DDC informacii.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Zaujimave , pouzivam Ati +CP , odkaz mas v ovladacoch a pohoda. Instalni si , zrejme tam bude pes zakopany.marduk napísal:tak takuto featurku k monitoru nemam