Odpalene jadro na dualcore
- mamamia
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Sep, 2006, 02:00
Odpalene jadro na dualcore
No, takze co sa stalo kamaratovi:
kupoval nove pc a dal si tam X2 5000+, chladene AC Freezer 64 Pro
motherboard a zdroj (pamatam len, ze noname shit to nebol) vam neviem presne povedat, doplnim neskor
grafika MSI 7900GTO
ramky PQI Turbo 2x1GB 667MHz
no a po urcitom case, myslim, ze je to cca mesiac, mu v aplikaciach, ktore mu davaju nejake info o procesore (cpu-z, core temp..), prestalo zobrazovat jedno jadro, este aj prime95 sa mu spusti len s jednym threadom..
cize vyzera to na odpalene jedno jadro, je to vobec mozne? stretli ste sa s tym uz niekto?
inac pc fici veselo dalej
ta X2 bola tusim pretaktovana na 3GHz
kupoval nove pc a dal si tam X2 5000+, chladene AC Freezer 64 Pro
motherboard a zdroj (pamatam len, ze noname shit to nebol) vam neviem presne povedat, doplnim neskor
grafika MSI 7900GTO
ramky PQI Turbo 2x1GB 667MHz
no a po urcitom case, myslim, ze je to cca mesiac, mu v aplikaciach, ktore mu davaju nejake info o procesore (cpu-z, core temp..), prestalo zobrazovat jedno jadro, este aj prime95 sa mu spusti len s jednym threadom..
cize vyzera to na odpalene jedno jadro, je to vobec mozne? stretli ste sa s tym uz niekto?
inac pc fici veselo dalej
ta X2 bola tusim pretaktovana na 3GHz
hmm, nema v Biose nahodou vypnute jedno jadro ?
- viD: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=14234mamamia napísal:myslim, ze pre to druhe tam ani nemal graf pokial si dobre pamatam
s pozdravom, crux.
- mamamia
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Sep, 2006, 02:00
no, nie som teraz pri nom, jeho bios som uz kedysi pozeral, taku moznost som tam popravde nevidel.. co samozrejme netvrdim, ze znamena, ze tam nie je
ale on urcite do nicoho nebabral, nejak extra sa nevyzna a hento sa stalo proste "suddenly"
edit> neboj, mam core 2 duo, viem ako vyzera zobrazenie vytazenia 2 jadier
ale on urcite do nicoho nebabral, nejak extra sa nevyzna a hento sa stalo proste "suddenly"
edit> neboj, mam core 2 duo, viem ako vyzera zobrazenie vytazenia 2 jadier
Co skusit to cpu v inej doske ? Dost pochybujem , ze by sa podarilo nejako odpalit jedno z dvoch jadier. Pravdepodobnost je uplne nefunkcne CPU.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
Co je na tej otazke zle ? Naraza na tento thread. To by som tiez doporucil ak nema instalnut.Petoooo napísal:OT:vysvetli mi ako to myslis ''zelene procaky pri dual core instalit nejake posahane drivery? '' ?Scorp napísal:nemusia sa na zelene procaky pri dual core instalit nejake posahane drivery?
flame?
Naposledy upravil/-a AjsTi v So 23. Dec, 2006, 21:25, upravené celkom 1 krát.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
- thimy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Sep, 2005, 20:00
Odinstaloval by som procak v spravcovi zariadeni a refresh Plug&Play ci sa potom neohlasi aj druhe jadro
CPU: Intel i5 3570K + ZALMAN FX70, MB: ASUS P8Z77-V LE PLUS, RAM: 16GB (2x4GB + 2x4GB) DDR3 1600Mhz, VGA: MSI GTX770 2GB + Gigabyte GTX660 OC 2GB (GV-N660OC-2GD), SSD: Samsung 840 PRO 256GB + 128GB Crucial C400 , HDD: 2x 2TB WD20EARX, DVD-RW: ASUS DRW-24B1LT, CASE: CHIEFTEC WH-02B-B-OP, PSU: Enermax MODU87+ 500W, MONITOR: LCD HP LP2275w + 2x LG Flatron L2000CP, SOUND: Logitech Z-5500, KEYBOARD: Logitech Illuminated Keyboard, MOUSE: Roccat KONE; (Odkaz)
- Petoooo
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
jednoducho v nej znevazuje amd procesory ====ze posahane drivery....ale nechajme to tak.....koniec otAjsTi napísal:Co je na tej otazke zle ? Naraza na tento thread. To by som tiez doporucil ak nema instalnut.Petoooo napísal:OT:vysvetli mi ako to myslis ''zelene procaky pri dual core instalit nejake posahane drivery? '' ?Scorp napísal:nemusia sa na zelene procaky pri dual core instalit nejake posahane drivery?
flame?
Cedar Mill in progress, for short period of time
- Petoooo
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Apr, 2005, 20:00
akosi nechapem vuznam tohoto postukajfun napísal:sorry - kamarat si kupil amd x2 5000 co stoji nejakych 9000 ?!?! za tu cenu mohol mat core2duo aj s doskou !!!!!!
btw:za 9000 by som si nekupil core a mb.....lebo by to bola nejaka lacnacka doska. a najslabsie core....a x2 5000 je zatial nasilnejsia x2.....vies kolko stoji najdrahsie core?
Cedar Mill in progress, for short period of time