Dva systemy na jednom disku a reinstall.
Dva systemy na jednom disku a reinstall.
na pc mam rozdeleny HDD na 2casti, jedna na internet druha na hranie.ta cast disku kde je win na internet mi padla urobil som reinstall a ked mi teraz botuje windows pri starte neopyta sa ma ktory windows chcem pouzit(takze mi ani nevyhodi tu ponuku z windowsmi).viete ako na to?co kde napisat?
Asus Zenbook Duo Pro
Je to celkom jednoduche, a ak som spravne pochopil problem, tak ti hadam dobre pporadim
Postup:
1, pravym na My computer / Tento pocitac
2, Properties / Vlastnosti
3, prejdes na zalozku Advanced / Pokrocile, alebo Rozsirene ci ako to je po slovensky ...
4, tretia polozka je Startup and recovery / Spustanie a zotavenie, klik na Settings / Nastavenia
5, a tam si to uz len ponastavujes
Dufam ze som ako tak pomohol... sry za preklady, nepamatam sa ako to bolo na SVK ci CZ win
Postup:
1, pravym na My computer / Tento pocitac
2, Properties / Vlastnosti
3, prejdes na zalozku Advanced / Pokrocile, alebo Rozsirene ci ako to je po slovensky ...
4, tretia polozka je Startup and recovery / Spustanie a zotavenie, klik na Settings / Nastavenia
5, a tam si to uz len ponastavujes
Dufam ze som ako tak pomohol... sry za preklady, nepamatam sa ako to bolo na SVK ci CZ win
tuje jeho obsah, skusal som to upravit pridat tam druhu partition,ale islo to hned do restartu, staci ak ma niekto tak rozdeleny disk a nainstalovane dva OS.nech to okopiruje.
headerko ide mmi jeden system, ale druhy nie.dobre si poradil, len potrebujem EDITNUT ten BOOT.
Kód: Vybrať všetko
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
Asus Zenbook Duo Pro
hm
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="XP druhy" /fastdetect
napis ci to islo... a nezabudni si ho ulozit.
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="XP druhy" /fastdetect
napis ci to islo... a nezabudni si ho ulozit.