Takze mam takyto problem vcera som pridal tuto moju napalovacku do zostavy a nechce mi napalit ani jedno DVD ani ho vymazat. na zaciatku sa rozbehne a potom nic na druhom PC mi to nerobi a bez problemov vsetko napali. este som s nou nenapaloval na tejto zostave takze neviem ci je to chyba dosky alebo firmwaru na mechanike je to na zostave "powered by FX-57" skusal som aj v nepretaktovanom stave, znova som nainstaloval Nero, vymenil SATA kable a dal na iny napajaci kabel, prosim poradte v com je chyba
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
ludia nikto neviete? dnes so preistotu preinstaloval Win a aj som updatol firmware ale nic sa nezmenilo CD mi napali na tomto PC a na druhom mi napali aj DVD
tu sa iba roztoci a po 10sek zmrzne vsetko ludia prosim poradte :cry2:
hmm moja tam nie je a ani moj chiset Nforce4 SLI :cry2: no nic aspon vieme co s tym este by som potom poprosil KiKKa o vyjadrenie ako mu ide na jeho DFI-cke aby som s bol na 100% isty
mne to nejde ani v tych 3-4 ale este poskusam inak mohol by som sa s vami dohodnut na vymene ale iba cisto cez bazar zalozim to ak bude mat niekto zaujem vymenit
Takze problem vyrieseny vDaka ostrazitemu zraku KiKoKKa a skusenosti Darka
takze pre ostatnych ak mate tento isty problem odinstalujte IDE ovladace nForce 4 chipsetu mne to pomohlo