Zdravim. Poznate niekto 100% funkcny jednoduchy programator do LPT portu pre tento mikroprocesor? Zatial mam 2 schemy 1 2 len neviem ci su aj funkcne. Poradte ktoru mam pouzit.
Podla mna v tej polskej scheme chyba este druha cast s mikroprocesorom a zopar suciastkami (krystal, kondiky, odpory) tak ako je to v tej nemeckej, alebo tam nema ist uz nic? Som z toho trocha mimo. A neviem po nemecky, takze z tej nemeckej stranky chapem maximalne schemy. A este ci mozem na programovanie pouzit original soft od firmy Atmel alebo treba pouzit tie programy co su k jednotlivim schemam? Ten ATTiny chem pouzit na Girdera.
Programator ATTiny2313
na obidvoch strankach su schemy pre programovanie v tom zmysle ze procak mas v nakej aplikacii(taze mas zabezpecene napajanie a generator taktu), pricom na tej nemeckej stranke mas aj najzakladnejsie zapojenia aplikacie s procakom,
neviem ci vie AVR-studio(ci ako sa to od atmelu vola) pracovat s takymito programatormi, PonyProg urcite
prejdi si stanky hw.cz a mcu.cz, hladaj AVR(nie len ATtiny ale aj ATmega sa programuje ISP-ckom)
neviem ci vie AVR-studio(ci ako sa to od atmelu vola) pracovat s takymito programatormi, PonyProg urcite
prejdi si stanky hw.cz a mcu.cz, hladaj AVR(nie len ATtiny ale aj ATmega sa programuje ISP-ckom)
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže