zdravim...mam lcd displej ktory zobrazuje udaje o pc..je napojeny na lpt...nove dosly uz lpt nemaju..videl som tu ze sa da spravit redukcia na to cez mikroprocesory a tak..ale da sa kupit uz aj hotova redukcia z usb na lpt..
myslite ze to bude fungovat?lebo treba instalovat lpt port pri tom displeji a neviem ci najde ten lpt port ked to zapojim na usb..ci windows vyhodi ze nasiel nieco a ze lpt a tak..
tu-tu je ta co sa da kupit..alebo bude lepsie kupit radic do pci slotu?dik[/url]
usb redukcia na lpt?pojde displej?
no, pracovat by mohol. a podla mna aj bude. (aj ked primarne cele lpt treba naprogramovat cez USB, ale to robi (aspon by mal robit) operacny system a tym padom ti to moze byt jedno).
aj ked na druhej strane, ked som pisal program, kde som potreboval 2 sietvoky, sietovu kartu v usb som nevedel pouzivat priamo (bolo potrebne na kartu ist cez USB). ale v tvojom pripade to fungovat (podla mna) bude.
aj ked na druhej strane, ked som pisal program, kde som potreboval 2 sietvoky, sietovu kartu v usb som nevedel pouzivat priamo (bolo potrebne na kartu ist cez USB). ale v tvojom pripade to fungovat (podla mna) bude.