Asus M2N-Sli Deluxe..... please help

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
Firemanik

Asus M2N-Sli Deluxe..... please help

Príspevok od používateľa Firemanik »

Poprosil by som o radu.Mam tuto dosku a pri nainstalovani vsetkych ovladacov mi stale vypisuje v spravcovi zariadeni jedno nezname zariadenie.Neviem o ake zariadenie sa jedna a neviem aky ovladac mam pouzit.Nemate s tym niekto nejake skusenosti.Vypisuje mi umiestnenie:Microsoft ACPI-Compliant System.Skusal som vsetko mozne ale marne.A v stave zariadenia mi vypisuje:Nie su nainstalovane ovladace pre toto zariadenie.( Kód 28 ) A ked si prepnem zobrazenie na zobrazenie podla pripojenia takmi dava toto pripojenie ku :ACPI Multiprocesor PC.Este raz poprosim o radu.Vdaka za odpoved. :(

EDIT by subz3ro: Upravil som ti nazov threadu... nabuduce s tymi vykricnikmi miernejsie... a mozes tiez kludne pisat po slovensky, kym sa zlepsis v anglictine :wink:
Používateľov profilový obrázok
Gudas
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Gudas »

Sprav screenshot zo spravcu zariadeni a postni ho sem.
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -
Používateľov profilový obrázok
Comby
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Comby »

V Biose mas povoleny AMD Live! Bud to vypnes alebo nainstalujes ovladac. Tyka sa to Windows MCE, takze pod XP to mozes kludne vypnut.
Firemanik

Príspevok od používateľa Firemanik »

Oki.Velmi pekne dakujem za radu.Bolo to v tom. :o

Návrat na "Základné dosky"