Ide o to, ze mam uz pridlho pocitac fungujuci bez case a komponenty len tak porozhadzovane po stole. Mozno niektory pamataju na PROTOTYPE ktory som odlozil na vedlajsiu kolaj. Toto mala byt jednoducha funkcna uprava skrinky ktoru mi na minulorocnej lanparty podaroval jeden z najoblubenejsich administratorov tohto fóra misho. VDaka Michal. ano mozno si spominate, ze ste sa o nieco potkynali keD ste bezali ako hladne psi za kusom stavnateho masa napacovaneho Dalsim oblubenym administratorom Gabrielom. Beztak fotografie povodnej skrinky nemam teda tazko porovnat s originalom. Popravde mam k dispozicii fotak uz nastalo preto sa budu moje worklogy updatovat castejsie a dufam, ze ma to prinuti postupovat trochu rychlejsie.
So samotnymi upravami som zacal v polovici decembra s tym, ze som mal Januarovu pauzu a k praci sa vratil dnes. Budem sa snazit popisat hlavne upravy, niektore nebudu hneD badatelne a je mozne, ze budu popisane v neskorsich updatoch. Ospravedlnujem sa za kvalitu fotiek, fotim druhy den a snazim sa neduhy vychytavat.
Pohlad na prestriekanu kostru. Pouzity sedy zaklad a mysacia seda v spreji PRIMA, spreje nekvalitne, oteru neodolne - vyhybat sa oblukom a nezlakat cenou. Za nieco stoji aspon ten zaklad. Zaroven boli zagitovane zaslepky na najake pridavne porty ci co to bolo (vidno zvnutra)

Velmi ma potesilo, ze je kostra dostatocne siroka na to aby sa dozadu vosiel 120mm fan. Odflexoval som povodny plech kde bola diera na 80mm fan a podlepil hlinikovym plechom a zagitoval. Ano zozadu vydno male no zanedbatelne nedostatky.

Detail krytu kosa mechanik, je to plexi ohnute do praveho uhla pripevnene zdola 4xM4 skrutami. Zo spodnej strany bude strieknute sprejom teda bude vytvarat zaujimavy leskly a priestorovy povrch.

Vpredu som povodny plech takisto odflexoval a nahradil 1,5mm hlinikovym.
Na skusku je osadeny Glacialtech vetrak. Neskor bude nahradeny svietiacim.

celo skrinky. Upravene. Neviem co dodat. Kopa gitovania a brusenia. Na dieru vetraku bola pouzita 110mm novodurova rurka.

Detail na ovladaci panel. K nemu sa dostaneme pri nasledujucich updatoch kde dorobim elektriku. Bude obsahovat regulator vetrakov, lpt displej (podsvietenie som zmenil na modre), ovladanie osvetlenia celej case (jednym tlacitkom vypnem kazde svetlo v case, kvoli filmom apod.)

No a prichadza na rad robota spravena dnes.
Kritka na ovladaci panel vyrobena zlepenim dvoch zaslepiek. Dovàtaval som dierku vpravo. Bude v nej umiestneny vypinac osvetlenia

Ako vypinac bude pouzite reset tlacitko. Chcel som pouzit rovnaky motiv ako ostatne ovladacie prvky a to chróm tak som odcudzil spoluziakovy gombik z pera. Prepac Matej, ze ti vyschlo inak bajecne gulickove pero! Je to chrómovana mosadz, bola kusok matna no jemne prelestenie jej pomohlo.

A mame tu pre niekoho velmi neoddelitelnu sucast kazdeho modu - priehladnu bocnicu! Tak casto popisovany ukon, ze ja sa s tym unuvat nebudem. Navrh som pouzil, myslim dost standardny, neoriginalny no esteticky pekny

Bocnica caka v dielni na prebrusenie, a aj keD je dnes Valentina musi pockat do Pravoslava. A ak myslite na to, tak ano...nosim modru, presivanu kombinezu.