Prosim, nejake odporucania na good filmy, chystam sa na "dlhu put svetom" tak by som si rad obcas kukol nejaky ten filmik.
Zaujimaju ma tieto zanre: -horory -thrilery (ale kvalitny,viac akcie, menej reci ; D ) -historicke (od egiptanov az po 2.sv. ) -sci-fi / aj misticke (neviem jak to napisat, proste tajomne/zahadne/paranormalne : D )
no ja nevim skusim takto aj ked dost z nich si uz urcite videl
horory Usvit mrtvych, Silent Hill, samozrejme Hory maju oci (prosto genialny film), Hostel, 3:15 zomries, Texasky masaker motorovou pilou,....
Thrilery mnoo jednoznacne United 93(podla man to bol thriller), vynikajuce - Tajomne okno-, Okrsok 49 (to je o poziarnikoch),Celular (nevim ci sa to tak presne pise),...
Historicke Posledny vysadok,ten Apocalipto, Kral Skorpion, Prezili sme Ardeny, Nepraitel pred Branami,....
mno na nic ine si teraz nespomeniem snad aspon 2 filmy si odtial nevidel ajviac asi doporucujem vidiet to tajomne okno prajem prijemny vylet
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD