Asus A3H a ventilator
Asus A3H a ventilator
Zdravim, mam taky problem... asi po roku uzivania zacal na noteb. Asus A3H zapinat sa vetrak kratko po spusteni WinXP pri nulovej zatazi. Najprv prerusovane a po cca30 min stale. Pritom na notebuku nebezi ziadny program! Skusal som format c... nanovo WinXP a stale to iste. Nieje niekde moznost nastavenia alebo to mam reklamovat? dik za vsetky odpovede Mato
dostal som sa maximalne k cpu tam je to ciste , dalej k vetraku nie... je to este v zaruke a nechcem to rozoberat...BaM napísal:no mozno je zaneseny chladic, neskusal si ho vycistit prefuknut, povisavat, ...
Ked som mal acera ked tak mu to pomahalo, hlavne ak som ho pouzival v posteli.
ale dik za napad skusim to povisavat cez mriezku
mato
- KikoKK
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 18. Máj, 2005, 20:00
... vysavac ma prekvapivo slaby tah na precistenie skrytych miest
... urcite pomoze trochu, ale skus si zohnat plechovku so stlacenym vzduchom
... ma to sosacik a v malych davkach to narobi riadny prievam
... videl som aj fanatika, co tak chodil na pumpu zneuzivat kompresor
... urcite pomoze trochu, ale skus si zohnat plechovku so stlacenym vzduchom
... ma to sosacik a v malych davkach to narobi riadny prievam
... videl som aj fanatika, co tak chodil na pumpu zneuzivat kompresor
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||