obrovsky zachytavac prachu, dobry izolant tepla, s hlukom neviem jak je natom. co s tym chces akoze? neviem inac aku ma teplotu vznietenia cize je mozne ze pri nizkej teplote by ti zacal tliet, alebo sa tavit
no ta pena je velmi dobra na tlmenie zvukov aj ako protirezonovacia pena lebo bocne plechy sa prestanu tak triast (ak je ventilator rozchodeny a uz vibruje tak to sposobuje )... a NENI VODIVA
No vysvetlim to takto:
Keby vidite mojho Armora teraz a otvorim ho tak je to taka mensia pavucina lebo ked som si skladal komp tak som sa chcel rychlo hrat a nemal som zaujem nejako to tam upravovat.
No teraz po 3 mesiacoch som sa rozhodol to tam v nutri zorganizovat.
Zohnal som si velory na kable a tieto blbosticky....
No a rozmyslam ze tam nacapem aj nejaku penu ale nasiel som v ageme maju take nieco tak si to tam objednam.
A pred minutou mi prisiel s tiche pc ventilatorik 12cm a nejake tie "obnazene" kable
Ja mam v kompe obycajnu cierny molitan s hrubkou 15mm a tiez som to chcel kvoli odhlucneniu, ale teraz plni len esteticku funkciu. Hluk s tym moc neznizis resp. skoro vobec. Treba sa zbavit zdrojov hluku, cize vymenit vetraky za tiche pripadne odhlucnit HDD.
Tomax napísal:No nieje to moja priorita to odhlucnenie, inak ventilatory mam fakt tiche, ale HDD mi aj tak trocha hrkoce aj ked ich mam na silenblokoch
Vysolila som za odhlucnovaciu penu nejakych 600Sk a stoji to za prd. Odhlucnenie ziadne, odvibrovanie plechov by sa dalo aj lacnejsie a jednina vec co sposobuje ta pena ze sa mi tazsie zatvara case. Ale ak mas okno a ide ti iba o estetiku, tak za nejakych 150Sk kup ANS penu 90x40cm a vyzera to celkom zaujimavo. Take tie "pyramidky"