hehe

nie som az taky sprosty ako vyzeram

nechcel som davat vsetky repraky na 1 jack, situacia je nasledovna :
Subwoofer ma na sebe 5 dierok (female cinch) do ktorych sa samozrejme zapoja tie satelity...zo subwoofera potom ide kabel zo siestimi koncovkami (male cinch) lenze tie nedostanem do zvukovky (zvukovka je btw 7.1 Onboard)...
v podstate chcem tie repros iba vyskusat, lebo otec ma znameho ktory ide sem tam na skladku elektronickeho odpadu no a tie repraky tam boli komplet v krabici zabalene

5.1 DVD nemame, tak som chcel skusit na PC...
tych 5 satelitov ma taketo oznacenie : RR,FR,CENTER,FL,RL a potom este subwoofer ofc...
tie RR a FR sa daju asi dat na jeden jack, FL a RL asi na druhy jack, lenze co s tym centrom a subacom?
skusal som jeden FL satelit podla toho navodu co mi napisal Marek (diky moc) isiel, ale sustal, asi rusive vplyvy lebo som to skusal iba tak ze som prilozil kabliky z jacku do cinchu

subac ked som skusal cez jeden kabel z toho jacku tak nesiel, a s tymto si nevim rady, neviem kolko jackov bude treba a ako ich bude treba zapojit

btw repraky su to taketo : X-SITE DHT 511S
AMD duron 700Mhz,256 sdram 133mhz,mb amptron k7-805LR chipset via kt 133,maxtor 40 gb 5400 rpm,Inno3d GeForce2titanium 64 mb DDR pamate ^^ PHILIPS cdRW48p
EIZO flexSCAN T560i-T 17"