Ukazal som to otcovi a ten hned: "a ved to vyrobime" a to som nevedel ze do coho sa pustam. Takze ak niekto si mysli ze ten reserator stoji vela a sam si ho vyrobi, tak je na omyle

Zacalo to so zhananim podobneho profilu ako ma reserator. Do akejkolvek firmy co predava Al profili kam som volal, vzdy bola odpoved nemame. Skoncil som v predajni alufinal v ZH, a tam nemame, ale vieme vam to vyrobit. Srdce mi podskocilo kym predavac nedodal, "ale musite zobrat minimalne 500kg"

No co uz, presli dva mesiace a rozhodli sme sa s otcom to vyrobit od zakladu. Stovku ruru hrubostennu nebol problem zohnat, znami je frezar s dobrym vybavenim a za flasu kvalitneho konaku mi vyfrezoval 30 drazok, 3mm siroke, 3mm hlboke. Navstivil som znovu alufinal a kupil pasovinu 3mm hrubu, 50mm siroku a 16m dlhu. Nastrihal lamely a nastal problem, cim to zlepit. Obvolaval som 3 tyzdne rozne firmy s teplovodivymi lepidlami a vsade nemame alebo dodame vam cely karton. No znami mi vravi, "nastruhaj hlinik a s obycajnym epoxidom namiesaj jemnu pastu a mas". Tak som tak urobil. Posielam teda prve foto, ospravedlnujem sa za kvalitu, fotak mam v BA. Hlinik je eloxovany a celkova plocha chladica by mala byt cca 1,7 metra stvorcoveho.
Este pre upresnenie. Chladic ma 30 lamiel, kazda o rozmere 3x50x500mm, vonkajsi priemer 200mm, vnutorny priestor na vodu ma priemer 90mm. Celkova vyska veze s podstavcom a vrchnakom ma 60cm. Hlinik je eloxovany.