Hrali ste tuto hru ? Odporucam vsetkym fanusikom tejto serie(ale aj vsetkym ostatnym). Podla mna najlepsia cast aka doteraz vysla. Pridavam par(selfmade) screenov. Len doplnim, ze je to ultra realisticky simulator zivota "kamionistu"
18 Wheels of steel: Haulin'
casom ma to omrzelo, a hlavne divne ovladanie volantom(asi tak do 15´ na obe strany celkom jemne, a potom prudke) taze som nebol schopny vybrat niektore zakruty kontinualne ale furt som musel hybat s volantom sem a tam lebo som sa nedokazal trafit do toho spravneho uhla volantu, skusal som vsemozne nastavenia,
aj napriek tomu ma to dost bavilo par tyzdnov, a potom som presiel na ultra realisticky simulator gt legiend
aj napriek tomu ma to dost bavilo par tyzdnov, a potom som presiel na ultra realisticky simulator gt legiend
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
Viem, z volantom sa to prakticky neda hrat, to by som zabil hodinu nastavoanim. Ale teraz ma to fakt chytilo, takze to maniacim , grafika je skvela, vsetko je tam dotiahnute do najmensich detailov(Spomeniem napriklad pokuty za dopravne prestupky, alebo dokonca nedodrzanie limitu jazdy na den.[treba spat po urcitom case, inac pokuta] Alebo napriklad, ze v Kanade ked snezi, mam nizsiu teplotu vody motora, a ho mozem lepsie pretocit.)
Ja to inac hram na manualnej prevodovke, a vsetko si naplno vychutnavam, napr. aj vyhadzovanie smeroviek.
Ja to inac hram na manualnej prevodovke, a vsetko si naplno vychutnavam, napr. aj vyhadzovanie smeroviek.
ultra realisticky simulator hrany cez klavesnicu? to mi neako nehra
policia tak tu som nikdy nechapal preco ma nahana, prefrcim krizovatku na cervenu v poho, a kdesi cosi ma znicoho nic zacnu nahanat a daju mi pokutu, za prejazd na cervenu ma pokutuju po x kilometroch, alebo som dodrzoval predpisy(aj rychlostne) a hliadka mi da pokutu s takym odovodnenim co nechapem,
policajtov som maval vypnutych
policia tak tu som nikdy nechapal preco ma nahana, prefrcim krizovatku na cervenu v poho, a kdesi cosi ma znicoho nic zacnu nahanat a daju mi pokutu, za prejazd na cervenu ma pokutuju po x kilometroch, alebo som dodrzoval predpisy(aj rychlostne) a hliadka mi da pokutu s takym odovodnenim co nechapem,
policajtov som maval vypnutych
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/